یک مقام نظامی در قم:

آقا گفته‌اند نباید با برکناری احمدی‌نژاد دشمن شاد شویم

شنیده شده است که 

یکی از مسئولان سیاسی سپاه ( سپاه امام صادق مستقر در قم) در یک جلسه توجیهی که برای نیروهای خود گذاشته اند به فشارهایی اشاره کرده است که همه طیفهای درون نظام به رهبری برای کنار گذاشتن احمدی نژاد وارد می‌کنند و در هفته های اخیر به خصوص پس از اوج گیری قیمت ارز و نیز سخنان احمدی نژاد در سازمان ملل شدت تازه ای گرفته است. وی اما افزوده است علیرغم این که همه به این نتیجه رسیده اند که احمدی نژاد باید برود و فرضا گروهی که خود آقا تعیین می کنند اداره کشور را بر عهده بگیرند؛ اما خود آقا می فرمایند نباید دشمن شاد شویم و فتنه گران بگویند همانی شد که ما می گفتیم و ما می خواستیم. بنابر این آقا دارند او را تحمل می‌کنند تا این مدت هم بگذرد.

طبق همین شنیده این مسئول سیاسی- نظامی که در پی افزایش بصیرت! نیروهای تحت اامر سپاه بوده در جای دیگری از سخنان خود گفته است تحلیل ما این بود که باید ارتباط سران فتنه ! را با بدنه آن از بین ببریم تا مشکل حل شود. تلویزیون آن ها – رسا – طبق آمارهای ما داشت در بین مردم مورد استقبال قرار می گرفت، اما به علت اختلافات درونی وبا قطع بودجه شان که از آمریکا و انگلیس دریافت میکردند(!) قطع شد. ما هم خوشجال شدیم . اما دیگر فکر نمی کردیم که از داخل خودمان و از طرف این آدم { احمد نژاد} ضربه بخوریم.

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله