آزار فعالان اجتماعی ادامه دارد

ادامه روند پرونده‌سازی و صدور احکام غیرقانونی برای معلمان

ملی مذهبی _ شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در بیانیه‌ای از ادامه پرونده‌سازی برای معلمان و صدور احکامی چون اخراج، کسر گروه، بازنشستگی اجباری، انفصال از خدمت و … علیه معلمان را شدیدا محکوم کرد.

این شورای معلمان بیانیه خود را در واکنش به صدور احکام بازنشستگی اجباری برای معلمان صادر کرده و نوشته است: «در ادامه‌ی پروندەسازی‌های غیرقانونی و غرض‌ورزانه برای معلمان و اساتید دانشگاه، همکار توانمند و فرهیخته‌‌ و خوشنام کردستانی، دبیر فیزیک دبیرستانهای سقز، خانم «شیلان یوسفی» با ۲۳ سال سابقه‌ی تدریس، طی پرونده‌سازی و شکایت حراست شهرستان و استان، با صدور حکمی کاملا غیرقانونی کە از سوی هیئت بدوی تخلفات اداره کل آموزش و پرورش کوردستان صادر شده، بە بازنشستگی اجباری با کسر دو گروه محکوم گردید.»

 شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان افزوده: «هیئت تخلفات وزارت آموزش و پرورش این حکم را عینا تائید نموده و از سازماندهی وی برای سال تحصیلی جدید ممانعت بە عمل آورد. اتهام خانم شیلان یوسفی حضور در تجمعات صنفی معلمان و حمایت از اعتراضات مردمی در سال گذشتە از طریق فعالیت در فضای مجازی، عنوان شده است.»

در پایان این بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکوم کردن چنین احکام غیرقانونی، صدور پیاپی احکامی چون اخراج، کسر گروه، بازنشستگی اجباری، انفصال از خدمت و … علیه معلمان را از سوی وزارت آموزش پرورش ناشی از فضای پادگانی و امنیتی» دانسته که بر این وزارت خانه مستولی شده است.

همزمان با فرارسیدن سالگرد اعتراضات «زن،زندگی،آزادی» در سال گذشته، این شورا معلمان را به «مقابله در برابر این رویه» دعوت کرده است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله