توافق تنش زای دو فراکسیون مجلس در آستانه حضور احمدی نژاد در مجلس

اجرای فاز دوم هدفمندی در دولت یازدهم و از نیمه سال 92

اعضای فراکسیون اصولگرایان و فراکسیون رهروان ولایت در پایان جلسه مشترک امروز خود توافق کردند اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها به دولت یازدهم موکول شده و از نیمه دوم سال 92  اجرا کنند.

به گزارش تسنیم رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس  با بیان اینکه در نشست مشترک دو فراکسیون بیش از ۲۰۰ نفر از نمایندگان حضور داشتند، گفت: سخنرانان این جلسه دیدگاه‌های خود را درباره اجرای فاز نخست هدفمندی یارانه‌ها تشریح کردند.

به گزارش  مهر، کاظم جلالی در گفت‌وگو با خبرگزاری مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه مشترک امروز دو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت و اصولگرایان مجلس گفت: این نشست با مشارکت بالغ بر ۲۰۰ نفر از نمایندگان مجلس و حضور اعضای دو فراکسیون رهروان ولایت و اصولگرایان با موضوع بررسی قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و آسیب‌شناسی نحوه اجرای این طرح در فاز اول و چالش‌های پیش‌رو برگزار شد.

نماینده  شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی افزود: در این جلسه با هماهنگی هیات رئیسه دو فراکسیون، مسعود میرکاظمی رئیس کمیسیون انرژی، غلامرضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی عضو کمیسیون اقتصادی و جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس صحبت کردند و براساس قرعه‌کشی نیز علیرضا منادی سپیدان، علی‌اصغر زارعی، سیدباقر حسینی، اسماعیل‌نیا و ناصری دیگر نمایندگانی بودند که دیدگاه‌های خود را در رابطه با موضوع جلسه بیان کردند.

رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس ادامه داد: در این جلسهعلی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، اعضای هیات رئیسه مجلس و هیات رئیسه دو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت و اصولگرایان مجلس و دیگر چهره‌های برجسته مجلس همچون غلامعلی حدادعادل و محمدرضا باهنر حضور داشتند.

این در حالی است که محمود احمدی نژاد قرار است فردا با حضور در مجلس در مورد هدفمندی یارانه ها و ضورت اجرای آن صحبت کند . این تصمیم مجلس می تواند باعث تنش شدید میان مجلس و دولت شود.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله