یادبود دومین سالروزپرواز "پروین بختیارنژاد"

جسارت انتخاب و آغاز دوباره!

جسارت انتخاب و بازگشت دوباره!
این عنوان ویژه نامه دومین سالگرد عروج پروین بختیار نژاد به دگرسو است.عضو شورای –مذهبی ، فعال حقوق زنان، روزنامه نگار و نویسنده چند کتاب در مورد مسائل زنان و مشکلات انان.

در این ویژه نامه تلاش شده است که به ابعاد گوناگون زندگی پرفراز و نشیب او و نیز اثار و تلاش هایش اشاره شود. وی در سال 1397 به ایران بازگشت و بعد از مدتی به دلیل بیماری در گذشت اما در همین مدت بارها بازجوئی شد در حالیکه در بیمارستان بود به زندان 5 ساله محکوم شد. اما مرگ زودتر از زندان به سراغش امد.

در این یادنامه شهلا اعزازی، صمد خرمشاهی، جواد موسوی خوزستانی، حمیده ابراهیمی، هاله باستانی، مینو مرتاضی، محترم رحمانی، فیروزه صابر، زهرا حیدرزاده و … مطلب و نکاتی را در باره پروین و زندگانی او و نیز بازگشتش به ایران و تلاشهای فکری اش بیان کرده اند .

لینک ویژنامه

 

مطالب مرتبط

نگاه القدس العربی: مترجم علی سرداری

جنگ با ایران، بخش بزرگی از زرادخانه مهمات آمریکا را مصرف کرد و با وجود کشته شدن شماری از رهبران ایران، از جمله علی خامنه‌ای، رهبر پیشین، این جنگ برای آمریکا و اسرائیل ـ «ابرقدرت جدید» به تعبیر نتانیاهو ـ به پیروزی راهبردی منجر نشد. برنامه‌های موساد برای مسلح‌سازی مخالفان ایرانی شکست خورد و بسیج عمومی در ایران ناکام ماند. ساختار سیاسی ایران انسجام بیشتری یافت و چالش‌برانگیزتر و خطرناک‌تر به نظر رسید. افزون بر این، تهران با بستن تنگه هرمز، جغرافیا را به سلاحی راهبردی ـ نه کم‌خطرتر از سلاح هسته‌ای ـ تبدیل کرد و آن را به منبع درآمدی از طریق وضع مالیات بر کشتی‌های عبوری بدل ساخت.

النصره – «رأی الیوم» – نوشته ظهیر آندروس:مترجم علی سرداری

النصره – «رأی الیوم» – نوشته ظهیر آندروس:النصره – «منابع رسمی آمریکایی در آن زمان گزارش دادند که اسرائیل پیش از آغاز جنگ با ایران، با اطلاع ایالات متحده از این تأسیسات استفاده می‌کرده و آنها را برای پناه دادن به نیروهای ویژه و به‌عنوان مرکز لجستیکی نیروی هوایی اسرائیل به کار می‌گرفته است. به گفته همین منابع، در آغاز جنگ، حملات هوایی اسرائیل علیه نیروهای عراقی تقریباً یکی از این تأسیسات را آشکار کرده بود. منبعی در منطقه شرقی اظهار داشت که قرار بود این سایت‌ها موقت باشند، اما اهمیت استراتژیک آنها غیرقابل انکار است.

نگاه القدس العربی :مترجم علی سرداری

برای رهبران یهودی و صهیونیست آمریکا نیز دیگر تازگی ندارد که به وخامت، فرسایش و انحطاط تصویر دولت اشغالگر اذعان کنند؛ تصویری که زمانی با تاریخ طولانی و غنی همدردی و همبستگی با یهودیان گره خورده بود. این تصویر اکنون در تضاد کامل با مجموعه‌ای از تصاویر فجیع جنایات جنگی است که بدون هیچ بازدارندگی اخلاقی ــ که انتظار می‌رود فرزندان قربانیان هولوکاست داشته باشند ــ ثبت می‌شود؛ کسانی که امروز در فلسطین، لبنان، سوریه و هر جای دیگر، خود به جلادانی بدل شده‌اند که مست از قدرت‌اند.

مطالب پربازدید

مقاله

♦️شصت وششمین سالروز تولید سعید مدنی در شرایطی برگزار شد که تاکنون ۹ سال از زندگانی این فعال سیاسی ملی و مذهبی در پشت میله های زندان سپری شده است.