مشاور محسن رضایی:

رضایی برای صیانت از آرا برنامه دارد

نشستی با حضور برخی از حامیان «محسن رضایی» یکی از کاندیداهای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان  یاسوج٬ مرکز کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

به گزارش ایلنا از یاسوج، در این نشست، مشاور این نامزد احتمالی انتخاباتی گفت: آقای رضایی با برنامه‌های متعدد در بخش‌های مختلف برای به‌دست گرفتن مسوولیت اجرایی کشور به میدان انتخابات یازدهم ریاست جمهوری ورود می‌کند.

«لطیف نوروزی» افزود: آقای رضایی این بار برخلاف تمامی انتخابات‌های گذشته در بخش‌های مختلف بویژه در بحث «صیانت از آراء» برنامه دارد و شما یقین بدانید که ایشان برنده انتخابات آینده ریاست جمهوری خواهند بود.

وی با تشریح برخی برنامه‌های این نامزد احتمالی انتخابات، اظهارداشت: دولت آینده آقای رضایی دولت بهره‌گیری از تمامی استعداد‌ها و پتانسیل‌های کنونی کشور اعم از اصلاح‌طلبان و اصولگرایان خواهد بود.

مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت افزود: اگرچه دولت رضایی دولت اصولگرایی خواهد بود اما وی معتقد است باید از هاشمی، خاتمی و احمدی‌نژاد در حد مشاوره استفاده  شود.

نوروزی با اشاره به برخی دیدگاه‌های سیاسی نامزد احتمالی انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، بیان داشت: رضایی در تعامل با کشورهای دنیا گام برخواهند داشت و برنامه‌های ویژه‌ای دارند.

وی گفت: در حوزه احراب از قدرت تعاملی «آیت الله هاشمی» باید بهره‌های مناسبی برده شود و در بحث سوریه نیز می‌بایست تدابیر مناسب تری اندیشیده شود تا نکند مرزهای اسرائیل با کشور ما یکی شود.

وی در پاسخ به این سوال که آقای رضایی در معادله ۱+۲ کجا قرار دارد؟ تصریح کرد: ایشان‌‌ همان عدد یک هستند و اگر کسی قصد همراهی با ایشان را داشته باشد آغوش آقای رضایی باز است.

نوروزی با تاکید بر عدد یک بودن دکتر رضایی در معادله ۱+۲ اصولگرایان، اظهارداشت: ما عدد یک هستیم و مصمم به حضور در انتخابات‌ایم. حال آقایان اگر می‌خواهند طور دیگری باشند آزاد هستند؛ اما ما برای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری برنامه‌های متعددی داریم.

مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما برای پیروزی در انتخابات آینده ریاست جمهوری آمده‌ایم و چون برنامه برای اداره کشور داریم ٬ معتقدیم که باید در صحنه انتخابات باشیم؛ اما از دیگر کاندیدا‌ها هم می‌خواهیم که با برنامه وارد این انتخابات شوند.

وی در بخشی از سخنان خود از وضعیت کنونی کشور به‌ویژه در حوزه اقتصادی به‌شدت اظهار نارضایتی کرد و یادآور شد: ما هنوز نفهمیده‌ایم کشوری با این همه ذخایر چرا وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم باید این‌گونه نگران‌کننده شده است.

نوروزی افزود: با شعار و هیاهو نمی‌شود کشور را اداره کرد و آقای رضایی برخلاف دولت فعلی که دنبال هیاهو بوده و هست می‌تواند کشور را اداره کند.

مشاور نامزد احتمالی انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با بیان این‌که در بین اصولگرایان، احمدی‌نژاد از همه دونده‌تر است، خاطرنشان کرد: اگر به آقای احمدی‌نژاد اجازه داده شود٬ یکساله٬ تمام کشور را اتوبان می‌کند.

 

وی گفت: ما قبول داریم که آقای احمدی‌نژاد نسبت به سایر اصولگرایان دونده‌تر است اما دوندگی ایشان سود چندانی برای مردم بویژه در بخش اقتصادی نداشته است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله