موقوفه واگذار شده بیش از هزار هکتار زمین در مشهد و پنج هزار و ۷۰۰ «رَقبه سنددار» در چناران استان خراسان دارد

افشاگری تازه ا واگذاری بیش از ۱۰۰۰ هکتار زمین اوقافی به علم‌الهدی

ملی مذهبی _ وحید اشتری، فعال رسانه‌ای فاش کرد که یکی از بزرگترین موقوفات مشهد با نام «گوهرشاد» از سال ۱۳۹۶ به احمد علم‌الهدی، امام جمعه منصوب علی خامنه‌ای واگذار شده است.

اشتری روز دوشنبه ۱۹ تیرماه در توییتر خود نوشت که موقوفه واگذار شده، بیش از هزار هکتار زمین در مشهد و پنج هزار و ۷۰۰ «رَقبه سنددار» در چناران استان خراسان دارد.

این فعال رسانه ای با اشاره به اینکه این موقوفه درآمد هنگفتی دارد، نوشته طبق وقفنامه ۱۰ درصد این درآمد هنگفت، به عنوان حق‌ تولیت به «آقای علم الهدی» می‌رسد و ۱۰ درصد نیز جهت پرداخت دستمزد عوامل و کارکنان در نظر گرفته شده است.

وحید اشتری نوشته علم الهدی به محض اینکه متولی موقوفه می‌شود یک شماره حساب متعلق به خودش در بانک تجارت شعبه چهارراه لشکر مشهد برای واریز ۱۰ درصد حق تولیت معرفی می‌کند. 

به نوشته اشتری، علم الهدی همچنین یک وکالتنامه به خود اوقاف خراسان می‌دهد و انجام کلیه امور مالی، اداری، حقوقی و قضائی را به خودش واگذار می‌کند. وحید اشتری در ادامه با بیان این‌که «مدیران مجموعه‌های زیر نظر رهبری در هر استان با اعلام نظر نماینده ولی فقیه در همان استان تعیین می‌شوند»، اعلام کرده که با «نظر مثبت آقای علم‌الهدی» در سال ۱۳۹۵ رئیس وقت اداره اوقاف خراسان تودیع و محمد جمشید احمدزاده جانشین او شد.

به نوشته اشتری، «مدیر تازه‌وارد اوقاف به یکی دو ماه نرسیده یکی از بزرگ‌ترین موقوفات استان را (حالا قانوناً یا غیرقانونی) به نماینده ولی‌فقیه اعطا کرده است.»

این فعال رسانه ای جریان موسوم به عدالتخواه همچنین با انتشار تصویر وکالت‌نامه‌ای عنوان کرده که پس از واگذاری این موقوفات به امام جمعه مشهد، احمد علم‌الهدی در وکالت‌نامه‌ای، «اداره موقوفه و در واقع اجرای وقف‌نامه را» مجدداً به محمد جمشید احمدزاده، رئیس اداره اوقاف، سپرده است.

اشتری در این باره گفته که «با یک حرکت ناپلئونی عجیب همان ناظر بر موقوفات، خودش مجری و پیمانکار» شده است و طبق وقف‌نامه، ۱۰ درصد از «درآمد هنگفت» این موقوفات به عنوان حق‌ تولیت به آقای علم‌الهدی می‌رسد.«وحید اشتری»، در ۲۸ خرداد امسال هم در توییتر خود فاش کرده بود که یکی از بزرگترین موقوفات چند صد هکتاری استان قزوین، به نام «حسینیه امینی‌ها»، به عروس «حجت‌الاسلام خاموشی»، رییس سازمان اوقاف کشور، واگذار شده است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله