اعتراض دکتر حسین رفیعی به حبس غیر قانونی خود

دادستان تهران به جای “داد”ستانی، بی دادگری پیشه کرده است

دکتر حسین رفیعی عضو شورای فعالان ملی مذهبی که هم اکنون در بند 8 زندان اوین به صورت غیر قانونی در حبس است در یاداشتی از عملکرد دادستانی تهران در مورد پرونده اش انتقاد  و خاطرنشان کرده است  معاون حقوقی داستانی تهران حکم سال 1382 را  که به استناد به آن برخی از فعالان ملی مذهبی را بازداشت کرده اند فاقد مبنای حقوقی دانسته و تاکید کرده  زندانیان باید آزاد شوند اما دادستانی به این حکم توجهی نکرده است.

همچنین دکتر رفیعی در نامه ای به کوتاه به دادستانی کل کشور  نوشته است:”

دادستان محترم کل کشور،
جناب آقای رئیسی،
با سلام و احترام
از 26 خرداد 94 به طور غیرقانونی در زندان هستم. چه کسی پاسخگوی این قانون شکنی آشکار می باشد؟
حسین رفیعی- بند 8 زندان اوین – 6 شهریور 1394

به گزارش ملی مذهبی متن کامل یادداشت دکتر رفیعی در مورد رویکرد غیر قانونی دادستانی تهران به شرح زیر است:

وزارت اطلاعات در شهریور 1392 از دادسرای اوین می خواهد که بر علیه من پرونده سازی کند. بازپرس شعبه 2 اوین به دلیل فقدان مستندات قرار منع تعقیب صادر می کند. مجددا، وزارت اطلاعات، در تیرماه 1393 از دادستان تهران مجوز بازرسی منزل شخصی من را و البته بدون مستندات قانونی، می گیرد تا پرونده سازی کند. این پرونده سازی به کمک دادستان تهران انجام و شعبه 15 دادگاه انقلاب به ریاست آقای صلواتی و با انشای وزارت اطلاعات، حکم 6 سال زندان می دهد.

در حالیکه این پرونده ظاهرا روال خود را طی می کند، باز وزرارت اطلاعات از دادستان مجوز بازداشت غیرقانونی من را مربوط به پرونده سال 1382 که شامل مرور زمان شده است، می گیرد!

از 16 اسفند 1393 که با تلفن شخصی بدون هویت (که کارمند وزارت اطلاعات بود) از من خواسته شد که به دایره اجرای احکام زندان اوین مراجعه کنم تا 26 خرداد 1394 که بدون حکم و به شکل آدم ربایی در خیابان بازداشت شدم، وکلای من بارها با تسلیم لوایح قانونی، اجرای حکم سال 1382 را غیرقانونی اعلام کردند و آن را شامل مرور زمان دانستند و تقاضای لغو حکم بازداشت من را داشتند.

آقای جعفری دولت آبادی توجه نکردند! از 26 خرداد ماه 1394 مجددا وکلایم با نوشتن لوایح جدید ، درخواست خود را تکرار کردند. بالاخره آقای دادستان با تاخیر بی دلیل، از معاونت حقوقی خود، جناب آقای دکتر جهانی، در خواست اظهار نظر کردند. آقای دکتر جهانی با صراحت نوشتند  که “این حکم شامل مرور زمان شده و زندانیان باید آزاد شوند”. نزدیک به دو ماه از این اظهار نظر می گذرد و آقای دولت آبادی، همچنان تعلل می کند و از اجرای قانون سرباز می زند!

آقای دولت آبادی، حکم بازداشت من را که مربوط به پرونده سال 82 است و بازرسی از خانه ام در 9 تیرماه 93 را بر خلاف قانون و به توصیه وزارت اطلاعات صادر کرده و هم اکنون هم به نظر می رسد با همان توصیه های غیرقانونی از لغو این حکم غیرقانونی خودداری می کند. دادستان تهران به هر دلیلی تابع و مطیع کسانی شده اند که جز با نقض قانون و توسل به ابزار زور و سرکوب و به تمسخر گرفتن قانون و استقلال قاضی و  لطمه شدید به حیثیت کشوری متمدن، هنری ندارند.

جناب آقای دولت آبادی! عاملان و آمران این احکام غیرقانونی ، شما را “مامور” و “معذور” کرده اند و علاوه بر اینکه در سطح جهانی جمهوری اسلامی را به عنوان ناقض حقوق بشر، حقوق شهروندی  و قانون اساسی و کشوری که دادستانش بی دادگری می کند، معرفی می نمایند، خود شما را هم به عنوان انسان، از خود بیگانه کرده و در شرایط دیگری همچون سلف شما، قربانی خواهند کرد. عبرت بگیرید. بی دادگری نکنید.

حسین رفیعی- بند 8 زندان اوین

8 شهریور 1394

” کلیه اعتراضات من به بازرسی خانه ، رفتار غیر قانونی و غیر شرعی ماموران وزارت اطلاعات، مضحکه ای به نام رای آقای صلواتی، پاسخ من به این رای ، لوایح قانونی در اعتراض به صدور حکم بازداشت ، در سایت شخصی من (http://www.mhrafieefanood.com/) در دسترس عموم می باشد.”

مطالب مرتبط

الإسلام واحداً و متعدداً نام مجموعه‌ای است که زیر نظر نویسنده و پژوهشگر نام‌آشنای تونسی دکتر عبدالمجید الشرفی و توسط انتشارات دار الطلیعه منتشر میشود. تاکنون شانزده کتاب از این سلسله پژوهش‌ها به چاپ رسیده است. الإسلام الخارجی، اسلام المتکلمین، الإسلام السنی، الإسلام الشعبی، الإسلام الحرکی، اسلام الفلاسفه، الإسلام فی المدینه، الإسلام الأسود، الإسلام الآسیوی، اسلام الفقهاء، اسلام المتصوفه، اسلام المجددین، الإسلام العربی، اسلام عصور الإنحطاط، اسلام الأکراد، اسلام الساسه. همان‌طور که از نام این مجموعه پیداست، به‌نظر نویسندگان و در رأس آن‌ها ناظر پروژه، اسلام در حالی که واحد است،

نهضت آزادی ایران، ضمن محکومیت حمله تروریستی دولت آمریکا:

نهضت آزادی ایران ضمن محکومیت حمله تروریستی دولت آمریکا علیه سردار قاسم سلیمانی خواستار خویشتن‌داری و صبوری و مآل اندیشی و پرهیز از اقدامات عجولانه شد. 

روز سه‌شنبه صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک ایران بدون اشاره به این بدعت شکنی گفت: «با ظریف، شمخانی و مقامات امنیتی جلسه داشتیم. کمیسیونی تشکیل شد که در خصوص برون‌رفت از چالش رژیم صهیونیستی صحبت شود».امین در دور چهارم، روی میز چهار در برابر گورشتین ایدو (استاد فیده) قرار گرفت و با مهره سیاه به برتری رسید.همین بازیکن اسراییلی در دور هفتم و روی میز شماره شش با پرهام مقصودلو رویارو شد که پرهام نیز توانست با مهره سفید به برتری برسد.