به گروه «برای فلسطین» بپیوندید.

همراهان ارجمند و هم‌وطنان عزیز،

در سومین سال‌یاد طوفان الاقصی، و بعد از تجربه دو جنگ و تجاوز توسط محور آمریکایی-صهیونیستی به کشورمان، تجاوزی که در امتداد همان سیاست‌های ماشین کشتار در فلسطین است، و با عریان‌تر شدن چهره‌ی این نمایش خونین در برابر چشم تمام آزادگان جهان، بیش‌ازپیش روشن شده است که آنچه بر فلسطین می‌رود، از ما جدا نیست.

در چنین شرایطی، ما، گروه «برای فلسطین»، بار دیگر تصمیم گرفته‌ایم کنار هم جمع شویم. این‌بار در کنار مردمانی آزاده که در جریان جنگ اخیر، بیش از دویست شب در حمایت از این دفاع جانانه میهنی به خیابان‌ها آمدند؛ مردمی که با حضورشان، گویی پس از بیش از چهار دهه، دوباره آتشی را روشن کردند که از آرمان‌های انقلاب ۵۷ بر جای مانده بود؛ آرمان‌های عدالت و استقلال، نه فقط برای خود، که برای تمام خلق‌های تحت ستم دنیا.

بدین‌وسیله، «برای فلسطین» از همگان جهت شرکت در مراسم بزرگداشت و سومین سال‌یاد «طوفان‌الاقصی» دعوت می‌کند تا در روز پانزدهم مهرماه، ساعت ۲۰:۰۰، در میدانِ انقلاب تهران حضور به هم رسانند.

مطالب مرتبط

محمد الدخاخنی نویسنده مصری:مترجم علی سرداری

اگر جمهوری‌خواهان در ماه نوامبر خوب عمل کنند، ترامپ می‌تواند اعتبار موفقیت آنها را از آن خود کند. اما اگر جمهوری‌خواهان شکست بخورند، دموکرات‌ها بدون شک استدلال خواهند کرد که لفاظی‌های ترامپ، او را مسئول شکست‌های جمهوری‌خواهان می‌داند و این انتخابات را یک همه‌پرسی در مورد سابقه ریاست جمهوری او می‌دانند.

محمد مهرنژاد 7 کانون زنان ایرانی

ترانه‌های گروه دربرگیرنده مضامینی چون عدالت اجتماعی و سیاسی، فقر، حقوق کارگران، آزادی سیاسی، مبارزه با سرکوب و همبستگی با جنبش‌های اجتماعی است. ترانه‌های گروه در اعتراضات و راهپیمایی‌های مختلف سیاسی در ترکیه زمزمه می‌شوند یا تکه‌هایی از آنها به صورت شعار فریاد شده و یا بر روی پلاکاردهای اعتراضی می‌نشینند.

مطالب پربازدید

مقاله