مذاکرات محرمانه در وین

شنیده شده است که

در آستانه تشکیل اجلاس ترکیه ، حسن روحانی با لباس شخصی در وین دیده شده است. البته وی به کسانی که او را دروین مشاهده کرده اند گفته است برای سرزدن به فرزندانش آمده است.

بنا به همین شنیده گویا حسن روحانی در جلسات محرمانه ای در وین شرکت کرده که پیش در آمد اجلاس ترکیه بوده است. در ادامه همین شنیده آمده است در این جلسات ایران با پشتیبانی و محوریت سیاست های رهبری جمهوری اسلامی و همکاری هاشمی رفسنجانی با وی ، در چند نکته با غربی ها – به محوریت آمریکا – به توافق رسیده اند

شنیده می شود این محورها جزء موارد توافق بوده است :

ایران هزار سانتریفیوژ خود را برای کارهای تحقیقاتی و تبلیغاتی فعال نگه دارد

فوردو تعطیل شود

فعالیت های سپاه بدر در عراق کاملا کنترل شود

ایران تغییر آرام و تدریجی بشار اسد را بپذیرد.

اوباما هم قول داده که مانع جنگ شود

و تحریم ها آرام و به تدریج تعلیق شود.

شایان توجه است که در روزهای اخیر هاشمی رفسنجانی ناگهان به ذکر خاطره ای از تمایل به حل مشکلات با آمریکا در زمان آیت الله خمینی پرداخت.

 

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله