بیانیه کنشگران ملی- مذهبی خارج از کشور در باره شرایط خطیر میهن

توقف غنی سازی اورانیوم، آزادی اسیران و انتخابات آزاد تنها راه باقی مانده است

کنشگران ملی – مذهبی خارج از کشور با صدور بیانیه ای در باره شرایط خطیر میهن به حاکمان کشور اعلام کرده اند که تنها راه باقی مانده ملی و بازی برد- برد توقف غنی سازی اورانیوم ، آزادی اسیران و برگزاری انتخابات آزاد است.

در بخشی از این بیانیه آمده است: ما به عنوان بخشی از ملت نگران ایران، ضمن هشدار به رهبران و مسئولان کشور در ارتباط با ویرانی هائی که کشورمان را تهدید می کند، بار دیگر یادآور می شویم که عقلانی ترین و عملی ترین راه برای نجات ایران، همان راهی است که بخشی از دلسوزان کشور اخیرا در “فراخوان به خاطر صلح و آزادی” به آن پرداخته اند. کشور ما نیازمند صلح با جهان وآزادی برای مردم است.

هم چنین در قسمت دیگری از این بیانیه آمده که : ما بار دیگر هشدار می دهیم هر نوع معامله با قدرتهای برتر جامعه جهانی، به نیت سرکوب داخلی، حرکتی از پیش شکست خورده است. تنها دولت ها و حکومت هایی می توانند با اقتدار وارد گفتگو وتعامل با نظام جهانی شوند که دارای اقتدار داخلی باشند.

متن کامل این بیانیه به گزارش سایت ملی – مذهبی چنین است:

 توقف غنی سازی اورانیوم، آزادی اسیران و انتخابات آزاد تنها راه باقی مانده است  

بخش عظیمی از مردم ایران در شرایط بسیار دشوار و کمرشکن اقتصادی داخلی و تهدیدهای خارجی، نگران سرنوشت خود و ایران در آینده هستند؛ خطر قحطی یا خطر جنگ؟

مردم ایران حاکمیتی بر سرنوشت خویش ندارند و نمی توانند راسا برای آینده خود تصمیم بگیرند. رای آن ها در آخرین انتخابات ریاست جمهوری با تخلف و تقلب دزدیده شد و پاسخ اعتراض شان داغ و درفش، حبس و شکنجه بود.

خطری که آن روز رهبران و شخصیت های سیاسی دلسوز پیش بینی می کردند امروز کاملا تحقق یافته و کشور دیرپای ما رو به ویرانی و نابودی می رود. استبداد ریشه دارتاریخی و نا کارآمدی مدیریتی دست به دست هم داده و میهن ما را به سوی چالش سیاسی – نظامی عظیمی می کشاند. رهبران و تصمیم گیرندگان اصلی، ایران را وارد یک جنگ تمام عیاراقتصادی کرده اند که می رود با گسترده شدن، علاوه بر زندگی روزمره مردم، تمامی زیرساخت های اقتصادی و اجتماعی این کشور را نیز نابود کند.

ما به عنوان بخشی از ملت نگران ایران، ضمن هشدار به رهبران و مسئولان کشور در ارتباط با ویرانی هائی که کشورمان را تهدید می کند، بار دیگر یادآور می شویم که عقلانی ترین و عملی ترین راه برای نجات ایران، همان راهی است که بخشی از دلسوزان کشور اخیرا در “فراخوان به خاطر صلح و آزادی” به آن پرداخته اند. کشور ما نیازمند صلح با جهان وآزادی برای مردم است.

ازاین رو کنشگران ملی – مذهبی خارج از کشور، با استقبال از هر توافقی که کشور را از تحریم فلج کننده و نابودی توان ملی دور کند، به طور مشخص و مختصر، حل بحران های رسوخ یافته در ارکان کشور و لایه های مختلف زندگی مردم و راه نجات ملی در شرایط کنونی را، پرداختن به دو امر اساسی زیر می داند:

الف – پیروی از معاهدات ، قوانین و مصوبات بین المللی در باره انرژی هسته ای با توقف غنی سازی اورانیوم و اعتماد سازی در ارتباط با جامعه بین الملل وترجیح منافع ملی در نگاه کلان بر حق غنی سازی اورانیوم ( و نه البته برخورداری از انرژی هسته ای که حق مسلم همه کشورهاست وکسی هم با آن مخالف نیست).

ب- آزاد سازی رهبران مدنی جنبش سبز ( میرحسین موسوی – مهدی کروبی – زهرا رهنورد) و دیگر زندانیان عقیدتی و سیاسی، جهت بسترسازی برای برگزاری یک انتخابات رقابتی و سالم و آزاد.

ما بار دیگر هشدار می دهیم هر نوع معامله با قدرتهای برتر جامعه جهانی، به نیت سرکوب داخلی، حرکتی از پیش شکست خورده است. تنها دولت ها و حکومت هایی می توانند با اقتدار وارد گفتگو وتعامل با نظام جهانی شوند که دارای اقتدار داخلی باشند. شوربختانه به علت سیاست های ضد ملی و عملکرد ناکارآی حاکمان ایران در صحنه بین المللی، شرایط بازی برد – برد از بین رفته است و قدرتهای برتر جهانی نرخ مذاکرات را بالا برده اند و جز تغییر ساختاری قدرت و سیاستهای حاکم بر آن و یا تغییر تمامی نظام سیاسی به چیز دیگری رضایت نمی دهند. اینک جز این راهی باقی نمانده است که حاکمان ابتدا با مردم و نخبگان کشور خود آشتی کنند.

تا دیرنشده و فرصت از دست نرفته، تصمیم تان را بگیرید. منافع ملی کشور و منافع خودتان نیز و تنها بازی برد- برد در گروهمین حرکت است.

کنشگران ملی – مذهبی خارج از کشور

6 آبان 1391

مطالب مرتبط

الإسلام واحداً و متعدداً نام مجموعه‌ای است که زیر نظر نویسنده و پژوهشگر نام‌آشنای تونسی دکتر عبدالمجید الشرفی و توسط انتشارات دار الطلیعه منتشر میشود. تاکنون شانزده کتاب از این سلسله پژوهش‌ها به چاپ رسیده است. الإسلام الخارجی، اسلام المتکلمین، الإسلام السنی، الإسلام الشعبی، الإسلام الحرکی، اسلام الفلاسفه، الإسلام فی المدینه، الإسلام الأسود، الإسلام الآسیوی، اسلام الفقهاء، اسلام المتصوفه، اسلام المجددین، الإسلام العربی، اسلام عصور الإنحطاط، اسلام الأکراد، اسلام الساسه. همان‌طور که از نام این مجموعه پیداست، به‌نظر نویسندگان و در رأس آن‌ها ناظر پروژه، اسلام در حالی که واحد است،

نهضت آزادی ایران، ضمن محکومیت حمله تروریستی دولت آمریکا:

نهضت آزادی ایران ضمن محکومیت حمله تروریستی دولت آمریکا علیه سردار قاسم سلیمانی خواستار خویشتن‌داری و صبوری و مآل اندیشی و پرهیز از اقدامات عجولانه شد. 

روز سه‌شنبه صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک ایران بدون اشاره به این بدعت شکنی گفت: «با ظریف، شمخانی و مقامات امنیتی جلسه داشتیم. کمیسیونی تشکیل شد که در خصوص برون‌رفت از چالش رژیم صهیونیستی صحبت شود».امین در دور چهارم، روی میز چهار در برابر گورشتین ایدو (استاد فیده) قرار گرفت و با مهره سیاه به برتری رسید.همین بازیکن اسراییلی در دور هفتم و روی میز شماره شش با پرهام مقصودلو رویارو شد که پرهام نیز توانست با مهره سفید به برتری برسد.

مطالب پربازدید

مقاله

♦️شصت وششمین سالروز تولید سعید مدنی در شرایطی برگزار شد که تاکنون ۹ سال از زندگانی این فعال سیاسی ملی و مذهبی در پشت میله های زندان سپری شده است.