بهشتی لنگرودی سخنگوی کانون صنفی معلمان به مرخصی آمد

سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران که از سه هفته  پیش در اعتراض به دادگاه غیر قانونی که درسال 89 برگزار شده بود در اعتصاب غذا به سر می برد به منظور پیگیری پرونده خود وانجام اعاده دادرسی با نظر دادستان تهران به مرخصی آمد.

به گزارش ملی مذهبی محمود بهشتی لنگرودی که در اعتراض به وضعبت نامناسب روند دادرسی خود دست به اعتصاد غذا زده بود با حکم دادستان تهران برای پیگری مطالباتش به مرخصی آمد.

بهشتی لنگرودی خواستار توقف اجرای حکم خود شده بود. وی به روند ناعادلانه فرآیند صدور حکم و نوع محاکمه و عدم تفهیم اتهام معترض بود.شرط مرخصی این فعال صنفی   شکستن اعتصاب غذا اعلام شده  بود.

با نظر مقامات قضایی این مرخصی قابل تمدید است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله