پنتاگون:

هواپیماهای شکاری ایران مواضع داعش را در شرق عراق بمباران کردند

بعد از انتشار اخباری مبنی بر حمله ایران به مواضع داعش در عراق از سوی رسانه های بین المللی پنتاگون نیز تایید کرد در روزهای اخیر جنگنده های ایرانی مواضع داعش را درعراق مورد هدف قرار داده اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه ژنرال کیربی در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به این موضوع گفت:” هواپیماهای شکاری ایران در روزهای اخیر مواضع داعش را در شرق عراق مورد حمله قرار داده اند بدون این که این حملات با آمریکا هماهنگ شده باشد.”

این مقام نظامی آمریکایی همچنین تاکید کرد:” ما نشانه هایی داریم که تایید می کند ایران با هواپیماهای اف 4 فانتوم حملاتی را علیه مواضع داعش سازماندهی کرده اند.”

این اظهارات در شرایطی مطرح می شوند که الجزیره نیز از حمله هواپیماهای ایرانی در دیاله خبر داده بود.

این ژنرال آمریکایی  همچنین تاکید کرده که حملات هوایی با هماهنگی با مقامات عراق صورت می گیرند و این هماهنگی ها میان ایران و آمریکا انجام نشده است.

این در حالی است که بعد از ظهور داعش برخی از تحلیل گران زمینه را برای نزدیکی ایران و آمریکا مناسب می دانند.

یکی از محورهای اصلی نامه اوباما به رهبر جمهوری اسلامی نیز امکان همکاری مشترک میان تهران و واشنگتن برای مبارزه با داعش بوده است.

 

 

 

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله