نماینده تندروی مشهد:

اعتدال پوششی برای براندازی نظام است

نماینده تندروی مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: رمزگشایی از شعار اعتدال امر مهمی است چرا که اعتدال پوششی برای براندازی نظام است.

به گزارش ایسنا  محمدجواد کریمی قدوسی در همایش «مرزبانی فرهنگی» که عصر روز پنجم در مهدیه مشهد برگزار شد، اظهار کرد: جریان اعتدال در پی ایجاد گرد وغبار در کشور است تا حق و راه آن شناخته نشود.

نماینده تندروی  مشهد با انتقاد از عملکرد دولت اعتدال تصریح کرد: جناب رئیس جمهور صلح امام حسن(ع) را به عنوان ضرورت این زمان مطرح کرد، این در حالی است که مقام معظم رهبری از صلح امام حسن(ع) به عنوان شکوهمندترین نرمش قهرمانانه تاریخ یاد کرده‌اند.

وی با اشاره به سخنان روحانی مبنی بر اینکه «امام راحل هم رهبر جنگ بود و هم رهبر صلح»، گفت: این سخن دکتر روحانی به معنای آن است که دست از انرژی هسته‌ای بردارید، چرا که وی بر این باور است، شعار «انرژی هسته‌ای حق مسلم ماست»، هزینه زیادی برای ملت ایران به بار آورده است.

کریمی قدوسی عنوان کرد: اسرار پشت صحنه جریان اعتدال چیزی است که هم اکنون ما به چشم می‌بینیم و اگر جریان اسفناک فتنه اتفاق افتاده است، هم اکنون شعار اعتدال با هدف براندازی نظام، عناصر فتنه‌گر را به مناصب حکومتی گمارده‌اند.

کریمی قدوسی با اشاره به سخنان رهبر جمهوری اسلامی در دوره هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه «بنده نیمه شب از خوف این همه نگرانی و تهاجم فرهنگی به درگاه خدا تضرع می کنم»، تصریح کرد: اشخاص بزرگی همچون شهید مطهری را ضد انقلابیون شهید نکردند، بلکه انقلابیونی ایشان را به شهادت رساندند که خودشان را در جایگاه حق می‌دانستند، همان طور که برخی خود را در فتنه 88 صاحب حق می‌دانستند.

وی در بخش دیگیری از اظهارات خود محمد خاتمی را «عنصر کلیدی ضدانقلاب» خواند و گفت: بهزاد نبوی از دیگر ضدانقلابیون به محض آزاد شدن از زندان برای دلجویی نزد او می‌رود.

نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: استیضاح وزیر اطلاعات، فضای آموزش و پرورش، جفا نسبت به مردم عراق، فضای فرهنگی، برداشتن فیلترینگ، برگزاری جشن‌های آن چنانی در کاخ نیاوران توسط همسر رئیس جمهور و دفاع از آرم شیر و خورشید از مهم‌ترین عوامل نشان دهنده ضعف فرهنگی و برانداز کردن نظام توسط دولت اعتدال است.

وی عنوان کرد: تئوریزه کردن تصمیم ملت ایران، گرفتن غرور ملی در مقابل دشمن، تحریک اقوام و بحران‌های امنیتی سنگین موید براندازی نظام توسط این جریان است.

 

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله