مینو مرتاضی لنگرودی بازجویی و با وثیقه 150 میلیون تومانی آزاد شد

خانم مینو مرتاضی لنگرودی از فعالان ملی-مذهبی دیروز یکشنبه در دادسرای شهید مقدس اوین حضور یافت و مورد بازجویی قرار گرفت.

به گزارش سایت ملی-مذهبی برای خانم مرتاضی لنگرودی بعد از جلسه بازجویی قرار وثیقه 150 ملیون تومانی صادر شده است و با این وثیقه آزاد شده است.

مرتاضی لنگرودی عضوشورای فعالان ملی-مذهبی است.

وی همچنین یکی از فعالان حوزه حقوق زنان محسوب می شود و همواره یکی از مدافعان حضور زن در عرصه سیاسی و اجتماعی بوده است.

مرتاضی لنگرودی کارشناس ارشد مطالعات زنان و  عضو هیات مدیره انجمن دفاع از حقوق زندانیان و از بنیانگذاران گروه مادران صلح است که در آبان ماه سال هشتادوشش   اعلام موجودیت کرد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله