از سوی محافظان محمدرضا رحیمی صورت گرفت

ضرب و شتم خبرنگار فارس

در جریان حضور محمدرضا رحیمی معاون اول محمود احمدی نژاد  در مراسم افتتاح مجتمع پژوهشی و تحقیقاتی نیایش خبرنگار فارس از سوی تعدادی از محافظان وی مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

به گزارش فارس  در مراسم افتتاح مجتمع پژوهشی و تحقیقاتی نیایش تیم حفاظت رحیمی مانع از نزدیک شدن خبرنگاران به وی می‌شدند، خبرنگار فارس درتلاش برای طرح سئوالی درباره اقدامات دولت برای رفع مشکلات بیماران کلیوی از رحیمی در حلقه گروهی از محافظان وی قرار گرفت و تعدادی از آنان با فحاشی و ضرب و شتم در ابتدا مانع از ورود خبرنگار فارس به سالنی که رحیمی در آن حضور داشت ، شده و در پی مقاومت خبرنگار برای ورود به سالن،‌ درب ورودی را به صورت خبرنگار فارس کوبیدند.

در جریان این برخورد فیزیکی، یکی از محافظان در تلاش برای فرونشاندن فریاد کمک‌خواهی خبرنگار مضروب وی را در اتاقی محبوس کرد که با میانجی‌گری روابط عمومی وزارت بهداشت، حکم به رهایی خبرنگار مضروب فارس داد!

 

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله