حمله حمید روحانی به تیم مذاکره کننده هسته ای و هاشمی رفسنجانی

رئیس بنیاد دانشنامه انقلاب اسلامی با انتقاد از «محرمانه» بودن مذاکرات هسته‌ای گفته «مگر مملکت بی‌صاحب است که عده‌ای خواب‌نما شوند و بگویند امام مخالف مرگ بر آمریکا بود.»

به گزارش دیگربان حمید روحانی که یکی از منتقدان سرسخت اکبر هاشمی رفسنجانی است٬ این اظهارات را در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران بیان کرده است.

وی افزوده که آقای علی خامنه‌ای «اجازه خاطره‌سازی» از آیت الله روح‌الله خمینی را نخواهد داد و خمینی چون اهل «در گوشی حرف زدن نبوده» اگر موافق حذف شعار «مرگ بر آمریکا» بود آن را با مردم در میان می‌گذاشت.

اکبر هاشمی رفسنجانی ماه گذشته خاطره‌ای از آقای خمینی مبنی بر موافقت وی با حذف شعار مرگ بر آمریکا نقل کرده که با خشم حامیان رهبر جمهوری اسلامی  مواجه شده است.

این افراد و جریان‌ها طی یک ماه گذشته و در سکوت معنادار رهبر جمهوری اسلامی٬ حملات و انتقاد‌های گسترده و سازمان‌دهی شده‌ای به دولت یازدهم٬ هاشمی و اصلاح‌طلبان ترتیب داده‌اند.

آن‌ها از سیاست‌خارجی دولت روحانی٬ محتوای «محرمانه» مذاکرات هسته‌ای٬ گفت و گوی تلفنی روحانی و اوباما و مواضع هاشمی رفسنجانی در رابطه با آمریکا خشمگین هستند.

مخالفان دولت روحانی می‌گویند این دولت تلاش می‌کند مذاکره با آمریکا را کلید حل مشکلات اقتصادی معرفی کند و به تدریج مشغول «سیاه‌نمایی» از وضعیت موجود است.

حمید روحانی نیز همسو با این انتقاد‌ها و اعتراض‌ها گفته برخی «می‌خواهند مردم مَحرم نباشند٬ چون اگر مردم محرم باشند نمی‌گذارند توافقات پشت پرده آن‌ها {در مذاکرات هسته‌ای} عملی شود‬.»

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله