رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل:

ایران شاهد تحول سیاسی استراتژیک است

رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل معتقد است ایران شاهد تحول سیاسی استراتژیک است.

به گزارش هشت صبح، سایت روزنامه اسرائیلیی هاآرتص نوشت: افیف کوخافی رئیس سازمان جاسوسی نظامی اسرائیل با ارائه گزارشی به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم، برآرودهایی را درباره وضعیت ایران بعد از انتخاب رئیس جمهور جدید حسن روحانی مطرح کرده است.

در این گزارش تصریح شده است ایران بعد از انتخاب روحانی شاهد تغییرات سیاسی استراتژیک بوده است.

کوخافی این گزارش مربوط به وضعیت ایران را قبل از سفر اخیر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل به نیویورک برای حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارائه کرده بود. هدف از این گزارش مطلع کردن نتانیاهو از تغییرات ایران بعد از انتخاب روحانی بود.

هاآرتص اضافه کرد: این گزارش، یک گزارش معمولی جمع آوری اطلاعات از سوی سرویس اطلاعاتی امنیتی اسرائیل نبود بلکه این گزارش شامل برآوردهای رئیس سازمان جاسوسی نظامی است که با همکاری دو مقام ارشد کابینه تهیه و تنظیم شده و بسیار شبیه گزارش مشاوره اطلاعاتی به نتانیاهو است.

نسخه ای از این گزارش نیز به موشه یعالون وزیر دفاع اسرائیل ارائه شده است.

کوخافی قبل از این هم برآوردهای خود را درباره مسائل مهم به نتانیاهو ارائه کرده بود.

رئیس سازمان جاسوسی نظامی اسرائیل در این گزارش آورده است: ایران تاکنون از برنامه هسته ای اش عقب نشینی نکرده است و به لحاظ عملکرد و عملی، برنامه اتمی تهران وارد مرحله جدیدی نشده است.

با این حال نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران می گوید که این کشور شاهد تغییرات استراتژیک است به ویژه که 51 درصد از ایرانی ها در انتخابات ریاست جمهوری اخیر به سود روحانی رای داده بودند. این در حالی است که روحانی از نظر سران دینی و معنوی ایران ، کاندیدای برتر نبود. این موضوع تایید می کند که تغییر حقیقی در ایران روی می دهد که نتایج آن در آینده مشاهده خواهد شد.

شماری از رسانه های اسرائیلی نیز نوشته بودند نشانه های دشمنی با آمریکا از خیابان های ایران برچیده شده اند. بنرهایی که در مناطق مختلف تهران عبارت های ضدآمریکایی داشتند برچیده شده اند این موضوع نشان دهنده جهت گیری است که رئیس جمهور ایران حسن روحانی در روابط با آمریکا در پیش گرفته است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است