جان کری:

به فشار علیه ایران ادامه می دهیم

وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن به همراه جامعه بین‌المللی به اعمال فشار بر دولت ایران ادامه خواهد داد.

به گزارش ایسنا خبرگزاری رویترز گزارش داد که جان کری روز جمعه در بیانیه‌ای ضمن اعلام معافیت 11 کشور از تحریم‌های واشنگتن علیه تهران گفت که «ما فشاری قابل توجه را بر دولت ایران اعمال کرده‌ایم» و « با شرکایمان برای افزایش فشار بر ایران به منظور عمل کردن به تعهدات بین‌الملی‌اش ادامه خواهیم داد.»

آمریکا و هم پیمانانش به بهانه دنبال کردن برنامه هسته یی در جمهوری اسلامی ایران تحریم هایی را علیه تهران اعمال کرده‌اند تا با افزایش فشارها موجب توقف برنامه هسته‌یی شوند، اما به اذعان بسیاری از کارشناسان تحریم ها تاکنون موجب عقب نشینی ایران در این برنامه نشده است.

جمهوری اسلامی همواره بر صلح آمیز بودن نیات هسته ای خود تاکید و تصریح کرده است که سلاح هسته ای در دکترین دفاعی ایران جایی ندارد.

آمریکا روز جمعه 10 کشور اروپایی و ژاپن را به دلیل کاهش قابل توجه یا توقف واردات نفت از جمهوری اسلامی ایران از تحریم های اعمال شده در رابطه با ایران معاف کرد، در عین حال خزانه داری آمریکا چند فرد و شرکت ایرانی را به فهرست تحریم های این کشور علیه تهران افزود.

 

 

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله