واکنش علی مطهری به سخنان منتسب به هاشمی رفسنجانی

شاید هاشمی «اسنادی» از حمله شیمیایی بشار اسد علیه مردم سوریه در اختیار دارد

علی مطهری٬ نماینده مجلس با تائید صحت فایل سخنرانی جنجالی اکبر هاشمی رفسنجانی درباره سوریه٬ گفته که شاید هاشمی «اسنادی» از حمله شیمیایی بشار اسد علیه مردم سوریه در اختیار دارد.

به گزارش دیگربان به نقل از خبرگزاری «تسنیم» آقای مطهری روز چهارشنبه (۱۳ شهریور) در جمع خبرنگاران گفته که «فیلم صحبت‌های هاشمی موجود است و احساس می‌شود که هاشمی این حرف را زده است.»

از هاشمی رفسنجانی در روز‌های اخیر یک فایل صوتی منتشر شده که گفته می‌شود وی در آن که مربوط به یک سخنرانی در «سواد کوه» است٬ دولت سوریه را مسئول حملات شیمیایی معرفی کرده است.

انتشار این فایل صوتی با واکنش تند گروهی از محافظه‌کاران مواجه شده است٬ به طوری که گروهی از آن‌ها خواستار دخالت وزارت اطلاعات در این زمینه شده‌اند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز به طور غیرمستقیم این اظهارت منتسب به خود را تکدیب کرده و گفته که صدای وی «جعل» شده است.

این در حالی است که علی مطهری بر صحت این فایل صوتی تاکید کرده و گفته شاید منظور هاشمی از این سخنان «بدین معنا باشد که ایران زیاد برای سوریه مایه نگذارد.»

این نماینده مجلس افزوده «اگر بشار اسد از ابتدا در مقابل اعتراضات بخشی از مردم خشونت به خرج نمی‌داد این اتفاقات هم اکنون رخ نمی‌داد.»

از جمهوری اسلامی به عنوان سرسخت‌ترین متحد بشار اسد نام برده می‌شود که تاکنون با صرف ده‌ها میلیارد دلار در جنگ سوریه مانع از سرنگونی رژیم اسد شده است.

خاطرنشان می شود تا کنون از سوی دفتر هاشمی رفسنجانی به صورت رسمی به انتشار این فایل پاسخی داده نشده است.

مطالب مرتبط

حبس ۲ تا ۵ سال برای ارسال تصاویر یا فیلم به شبکه‌های خارج از کشور در لایحه تازه

در ماده نهم، این قانون شامل مواردی نیز می‌شود که پیش از تصویب آن رخ داده‌اند؛ موضوعی که با اصل ۱۶۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی و قانون مجازات اسلامی در تعارض است، زیرا قوانین کیفری نباید عطف به ماسبق شوند

فاجعه انسانی در زندان تهران بزرگ

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرده است که تاکنون «مطابق آمار رسمی ارائه شده» ۷۱ نفر از کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین و همسایه‌ها در حمله اسرائیل به زندان اوین کشته شده‌اند

موج‌های بی‌قاعده‌ی اخراج مهاجران افغان

امروز نیز در سایه موج‌های بی‌قاعده‌ی اخراج مهاجران افغان، همان الگوی آشنای تاریخ در حال تکرار است: حذفِ بی‌پناه‌ترین‌ها به نام امنیت یا نظم، با همراهی رسانه‌ای و سکوت جامعه. اما حذف هر «دیگری» به دست ساختار قدرت، فقط آغاز یک روند است؛ روندی که دیر یا زود، دایره‌اش گسترش می‌یابد و به بدنه‌ی جامعه بازمی‌گردد. اگر جامعه در برابر بی‌قانونی علیه مهاجران ساکت بماند، فردا ممکن است همان سازوکار خشونت، گریبان شهروندان‌اش را نیز بگیرد. سرنوشت خاموشان، همیشه شبیه‌ هم است.

مطالب پربازدید

مقاله