رهبر جمهوری اسلامی خطاب به مسئولان:

تا می توانید برای اتحاد و انسجام ملت کار کنید/ روحانی: لازمه وحدت ملی قانون گرایی است

رهبر جمهوری اسلامی  در دیدار مسئولان، سفرای کشورهای اسلامی و جمعی از اقشار مختلف مردم، با اشاره به حوادث و اختلافات تحمیلی از سوی بیگانگان در برخی کشورهای اسلامی، گفت:این مشکلات غالباً تزریق شده و تحمیل شده از سوی بیگانگان است و راه علاج و خلاصی از حوادث و اختلافات موجود نیز این است که خود ملتها با حکمتِ نخبگان و هدایت پیشوایان و عقلای خود تصمیم بگیرند و دخالت های مغرضانه بیگانگان و تزریق نفاق و دودلی در بین مردم متوقف شود.

به گزارش ایلنا وی  خاطرنشان کرد: در ایران، مذاهب و اقوام گوناگون در کنار یکدیگر و دست در دست هم و گروهها و جریانهای سیاسی در مسائل مختلف با وحدت و همدلی حرکت کرده و توطئه اختلاف افکنی های مذهبی و قومی و سیاسی در مقابل روحیه ی ایمان و اتحاد و انسجام و وحدت ملت، هیچ کاربرد و اثری نداشته است.

آقای خامنه ای، «ایمان به خدا» و «اتحاد کلمه» را دو عامل تولید قدرت مقاومت و پایداری ملتها در مقابل تیرهای زهرآگین اختلافات برشمردند و خطاب به مسئولان، نخبگان سیاسی و برجستگان دینی تأکید کردند: هرچه می توانید برروی تقویت «ایمان» و «اتحاد و انسجام ملت» تکیه کنید، و ای کاش مسئولان سیاسی و فرهنگی کشورهای اسلامی درگیر حوادث و مشکلات نیز به این نقطه توجه مضاعف می کردند.

پیش از سخنان  رهبر جمهوری  اسلامی حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور، با تبریک عید سعید فطر، این عید را عید ایستادگی و پایداری و تهذیب نفس خواند و با تشکر از همه ی ملت ایران برای حرمت داری این ماه مبارک افزود: رمضان، ماه وحدت است که همه ی ملت ها با مناسکی واحد پیوند خود را محکم تر می کنند.

رئیس جمهور اظهار امیدواری کرد که رنج و خستگی کشورهای مسلمان بویژه کشورهایی که امروز با دخالت خارجی دچار رنج مضاعف شده اند برطرف شود و عیدانه ی آنها در این عید بزرگ، رهایی از مشکلات به وجود آمده باشد.

روحانی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان، ماه غفران و رحمت واسعه ی الهی نیز می باشد، افزود: لازم است به برکت این ماه، دلها را پاک کنیم و محبت ها را گسترش دهیم.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت افزایش قدرت ملی، قانونگرایی را زمینه ای برای انسجام و وحدت ملی خواند و اظهار امیدواری کرد دولت یازدهم با کسب رأی اعتماد از مجلس شورای اسلامی بتواند خدمت خود را هرچه زودتر به ملت شریف ایران آغاز کند.

مطالب مرتبط

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

خبرگزاری فرانسه: دو فرانسوی زندانی در ایران به «جاسوسی برای موساد» متهم شده‌اند

جمهوری اسلامی دو شهروند فرانسوی زندانی را به "جاسوسی برای موساد" متهم کرد. سسیل کوهلر و ژاک پاریس به "توطئه برای براندازی نظام" و "فساد فی‌الارض" نیز متهم شده‌اند. این اتهامات می‌تواند مجازات اعدام در پی داشته باشد

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

مطالب پربازدید

مقاله