سید محمد خاتمی:

رفع حصر عزیزانمان جناب آقای مهندس موسوی، جناب آقای کروبی و سر کار خانم رهنورد را خواستاریم

رئیس‌جمهور سابق کشورمان رفع حصرها و آزادی زندانیان را موجب بازتر شدن فضا و نزدیک‌تر شدن دل‌ها به یکدیگر دانست و گفت:« البته هیچ وقت گذشته را نمی‌شود فراموش کرد ولی فاجعه این است که در گذشته بمانیم؛ امروز باید به آینده ایران و مردم فکر کرد.»

به گزارش سایت سید محمد خاتمی  شب گذشته رئیس دولت اصلاحات  مهمان یکی از مجموعه نشست‌های «شهر آرامش» در انجمن شاعران ایران بود. این نشست که همراه با شعرخوانی، آواز خوانی و نوازندگی اساتید و چهره‌های به نام شعر و موسیقی ایران بود رییس موسسه بین المللی گفتگوی فرهنگها و تمدنها به درخواست حاضرین سخنانی کوتاه ایراد کرد.

سید محمد خاتمی در ابتدای سخن با بیان اینکه «این روزها کمی فضا بازتر است و ظاهرا احساس می کنیم همه چیز بهتر و راحت تراز قبل شده است»، گفت:«در این شب های عزیز پناه می بریم به خدای بزرگ و از او می خواهیم که این فضا بازتر بشود. به خصوص با رفع حصر از عزیزانمان جناب آقای مهندس موسوی، جناب آقای کروبی و سر کار خانم رهنورد و آزادی زندانیان.»

وی افزود:« در صورت بروز این اتفاق مبارک بسیاری از کدورت‌هایی که در گذشته بوده از بین برود و یا کمتر شود و دلها به هم پیوند بیشتری بخورد به سوی آینده نگاه کنیم.البته هیچ وقت گذشته را نمی‌شود فراموش کرد ولی فاجعه این است که در گذشته بمانیم؛باید به آینده فکر کرد ، آینده ایران آینده سربلندی کشور،امنیت کشور و پیشرفت کشور و این میسر نمی شود مگر اینکه همه با هم و در کنار هم باشیم.»

رئیس دولت اصلاحات تصریح کرد:«گام اول برای رسیده به این مهم این است که بر سوء تفاهم‌ها، سوء ظن‌ها و حتی احساس‌هایی که از رفتارهای نادرست بوده از طرف هر کس که بوده بتوانیم غلبه پیدا کنیم و به سوی آینده‌ای بهتر حرکت کنیم و این امید تا حدودی ایجاد شده است.»

وی با تاکید بر اینکه «البته نباید در این زمینه‌ها افراطی نگاه کرد»، ادامه داد:« با توجه به این امور انشالله با تفاهم و همبستگی بیشتر به سوی آینده‌ای بهتر حرکت کنیم و این دعای ماست در این شب‌های عزیز.»

وی با ابراز خرسندی از حضور در سلسله نشست‌های «شهر آرامش»، اظهار داشت:«واقعا ما نیاز به آرامش داریم، آرامش بی دردی نیست آرامش در عین حالیکه درد است یک نوع رضایت و خشنودی است از زندگی و آن هم در صورتی است که امید به تغییر وضعیت ناگوار باشد.»

رئیس‌جمهور سابق کشورمان افزود:« این تاسف بار است که انجمن شاعران که میراث دار کلام و کلمه در جامعه ماست باید در این محیط تنگ و کوچک باشد که این هم از بزرگواری و سعه صدر شماست، باید بزرگ‌ترین، گشاده‌ترین و فراخ ترین مکان‌ها در خدمت شاعران قرار بگیرد.انشالله جناب آقای دکتر روحانی این کار را خواهند کرد.»

وی در پایان با ابراز خشنودی مجدد از حضور در این جمع خاطر نشان کرد:«کاش مجال داشتم و همه شب ها در خدمت شما دوستان بودم گرچه گاه گاهی در خدمت استادان لحظاتی را بهره‌مند می شویم.از مطالب جناب آقای جعفریان همیشه استفاده کردیم جناب آقای خسروی هم که انصافا سنگ تمام گذاشتند و از مطالب دیگر آقایان و خانم ها استفاده کردیم.»

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین محمد علی خسروی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رسول رسول جعفریان، ساعد باقری، سهیل محمودی، مصطفی رحماندوست، افشین علاء ؛حسین جنتی،فاطمه سالاروند ،خانواده مرحوم قیصر امین پور و جمعی از چهره‌های اهالی فرهنگ و هنر حضور داشتند.

 

 

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله