موضع غیر منطقی کاترین اشتون در مورد جزایر سه گانه

اتحادیه اروپا نظر شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه گانه را تایید می کند

سخنگوی اشتون در دخالتی آشمار در امور داخلی ایران گفت که اتحادیه اروپا نظر شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه گانه را تایید می کند.

به گزارش عصر ایران ، مایکل مان سخنگوی مسؤول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه با خبرگزاری رسمی بحرین (بنا) گفت که دیدگاه های اتحادیه اروپا و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس براساس بیانیه کمیته مشترک وزارتی دو طرف در اواخر 2010 در برابر مسائل سیاسی مختلف و از جمله جزایر سه گانه مطابقت دارد.

بحرین روز یکشنبه میزبان نشست مشترک وزیران خارجه اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس است به نظر می رسد این موضع اشتون تحت تاثیر چالش جمهوری اسلامی و غرب اتخاذ شده است.

شورای همکاری خلیج فارس متشکل از 6 کشور جنوبی این دریا (کویت، بحرین، عربستان سعودی، قطر، امارات و عمان) نظر دولت امارات را درباره جزایر سه گانه تایید می کنند. دولت امارات مدعی مالکیت بر سه جزیره ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک است.

مقامات اماراتی همچنین ایران را به اشغال این سه جزیره متهم می کنند در مقابل، تهران این سه جزیره را بخش جدایی ناپذیر از خاک ایران می داند.

روزنامه اماراتی البیان نیز نوشت: شرکت کنندگان در نشست مشترک پارلمانی کشورهای آفریقایی و عربی در مراکش از ایران خواستند به سرعت مذاکرات با دولت امارات را برای حل مسئله جزایر سه گانه از طریق مسالمت آمیز براساس مبانی قانون بین المللی آغاز کند.

خبرگزاری رسمی کویت (کونا) هم در گزارش جداگانه ای از رباط پایتخت مراکش گزارش داد: شرکت کنندگان در نشست مشترک پارلمان های عربی و آفریقایی در بیانیه پایانی از ایران خواستند برای حل مسئله جزایر سه گانه با امارات مذاکره کنند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله