رئیس ستاد سعید جلیلی:

سعید جلیلی به نفع کسی کنار نرفته است

رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی کناره گیری«جلیلی» به نفع سایر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را تکذیب کرد.

علی باقری در واکنش به انتشار خبری در سایت تابناک مبنی بر برگزاری نشست مشترک نامزدهای اصولگرا با یکدیگر و کناره گیری آنها به نفع محسن رضایی، تصریح کرد: در چند روز اخیر بعد از اقبال گسترده نسبت به آقای جلیلی موج اخبار که از اساس دروغ است شکل گرفته که این نمونه هم یکی از این اخبار است.

وی با انتقاد از رفتار برخی سایتهای خبری تاکید کرد: ستاد آقای جلیلی همه گروههای حاضر در رقابت های انتخاباتی را که سعی در غیراخلاقی و مشوش نمودن جریان انتخابات دارند به پرهیز ار ورود به بازی های سخیف و بی مقدار دعوت می کند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله