توصیه صفار هرندی به احمدی نژاد در مورد تمکین از رای شورای نگهبان

رئیس جمهوری که برای استقبال از وی سه هزار نفر را به زور جمع می‌کنند قدرت تحریک مردم را ندارد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: احمدی نژاد باید از عدم احراز صلاحیت مشایی توسط شورای نگهبان تبعیت کند و نمی‌توان از کسی که به او اعتماد شده و مسئولیت اداره کشور را بر عهده وی گذاشتند انتظار دیگری داشت.

به گزارش مهر، محمد حسین صفار هرندی شامگاه سه شنبه در جمع طلاب و روحانیون در سالن اجتماعات مدرسه فیضیه قم، افزود: رئیس جمهوری که برای استقبال از وی سه هزار نفر را به زور جمع می‌کنند، دیگر قدرت ایجاد جریان و کشاندن مردم به دنبال خود را ندارد و مردم ما نشان دادند که تحریک پذیر نیستند.

برای این کشور، 24 ساعته کار کردن کم است چه برسد به روزی 5 ساعت!

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت نهم در خصوص حضور آیت الله هاشمی در انتخابات نیز گفت: در کشورهای دیگر وقتی سیاستمدارانی همچون ایشان به سن پختگی و جا افتادگی می‌رسند، از آنها در اتاق‌های فکر استفاده می‌کنند.

وی افزود: در حال حاضر برای این کشور 24 ساعته کار کردن کم است حال باید پرسید چطور کسی که 5 ساعت در روز می‌تواند کار کند می‌خواهد کشور را اداره کند.

 

صفار هرندی با ارائه تحلیلی از چگونگی ورود اصلاح طلبان به عرصه انتخابات اظهار داشت: حضور برخی از چهره‌های اصلاح طلب در انتخابات بدان معنا است که ما در برابر قانون و شورای نگهبان تسلیم هستیم و رفتار گذشتگان خود را تایید نمی‌کنیم.

وی افزود: این رفتار که از سوی اصلاح طلبان سر می‌زند، معنی دیگری هم دارد و آن هم این است که آن فردی که در انتخابات سال 88 علم ادعای تقلب را در دست گرفت بی جا کرد که این حرف را به زبان آورد.

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله