همزمان با سرکوب روزنامه ها و رسانه های داخل کشور صورت گرفت

بازداشت شاگردان آیت الله دستغیب در شیراز

همزمان با حمله هماهنگ و کم سابقه نیروهای امنیتی به روزنامه های اصلاح طلب و دستگیری دوازده روزنامه نگار، تعدادی از طلاب آیت الله علی محمد دستغیب، مرجع تقلید منتقد رهبر جمهوری اسلامی نیز در شیراز بازداشت شدند.

به گزارش ندای سبز آزادی حمله نیروهای امنیتی به این طلبه های دینی که شب گذشته اتفاق افتاده، منجر به دستگیری دستکم ۵ تن از آنان شده است.

به گفته نزدیکان آیت الله دستغیب از شیراز، نام یکی از بازداشت شدگان طاهر فقیه است.

با این حال برخی گزارش ها حاکی از دستگیری تعداد بیشتری از این طلاب علوم دینی است که هنوز تایید نشده  است.

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، علاوه بر آقای طاهر فقیه، چهار نفر دیگر نیز دیروز صبح زود در خانه‌‌هایشان بازداشت شدند. تاکنون از اسامی این ۴ نفر، خبری در دست نیست.

آیت الله دستغیب در سه سال گذشته نیز بار‌ها از برخوردهای امنیتی و قضایی با مخالفان انتقاد کرده و در نشست سالانه مجلس خبرگان رهبری حاضر نشده است.

او همچنین به صراحت خواستار آزادی رهبران جنبش سبز و زندانیان سیاسی شده است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله