عدم رسیدگی پزشکی به زندانیان ادامه دارد:

بازگرداندن دراویش زندانی از بیمارستان به زندان در حین درمان

هفتم ماه جاری طبق دستوری از زندان اوین سه تن از دراویش و مدیران زندانی سایت مجذوبان نور که برای درمان در بیمارستان میلاد تهران بستری بودند، به زندان اوین بازگردانده شدند.

به گزارش سایت مجذوبان نور، آقایان حمیدرضا مرادی، مصطفی دانشجو و رضا انتصاری از مدیران زندانی سایت مجذوبان نور که به ترتیب برای درمان بیماری های گرفتگی عروق ، مشکلات ریوی- تنفسی و درمان شکستگی دست در بیمارستان میلاد تهران بستری بودند به طور ناگهانی همزمان ترخیص و به زندان اوین بازگردانده شدند. به طوری که حتی با اینکه آقایان مرادی و دانشجو تحت نظر پزشکان متخصص تحت درمان بودند، اجازه ترخیص را پزشک عمومی بیمارستان تایید می کند.

ابوالقاسم صلواتی قاضی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به تازگی دستور داده است کسانی که از شرکت در جلسات دادگاه امتناع می کنند از حقوق زندانیان از جمله خدامات پزشکی محروم شوند و به همین علت دلیل دستوری مبنی بر اینکه چند تن از دراویش گنابادی به نام های مصطفی دانشجو، حمید رضا مرادی و رضا انتصاری به زندان بازگردانده شوند صادر شده است.

محمد سیف زاده، ابوالفضل قدیانی، علی معزی و دراویش گنابادی به دلیل عدم رعایت آیین دادرسی کیفری در دادگاه های انقلاب و از جمله عدم حضور هیات منصفه در جرایم سیاسی، از شرکت در دادگاه و ارائه دفاع خودداری کردند.

یادآوری می شود که پرونده وکلای زندانی دراویش و مدیران سایت مجذوبان نور قرار بود در تاریخ ۲۱ آبان در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران با قضاوت قاضی صلواتی رسیدگی شود اما پرونده اتهامی در اختیار تمامی وکلا قرار نگرفت و اجازه حضور در دادگاه به وکلا داده نشد، پیشتر این دراویش و زندانیان عقیدتی اعلام کرده بودند که در صورتی تشریفات دادرسی به صورت قانونی انجام نشود در این جلسه حضور پیدا نخواهند کرد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله