پاسخ حداد عادل به اظهارات علی مطهری

ایشان از خانواده خود درباره سوابق من سوال کنند

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی گفت:خانواده شهید مطهری 32 سال است که برای بزرگداشت شهید مطهری و صحبت درباره ایشان به سراغ من می‌آیند بنابراین به آقای مطهری توصیه می‌کنم از مادر خود درباره سوابق من سوال کنند و بپرسند که نظر شهید مطهری درباره من چه بوده است.

به گزارش مهر، غلامعلی حداد عادل عصر جمعه در نشست پرسش و پاسخ با فعالان و سیاسی و فرهنگی اصفهان گفت: «از دیدگاه ما طرح پرسش نمایندگان از رئیس‌جمهور در شرایط فعلی ببشتر از اینکه سودمند باشد به ضرر کشور است و به احتمال قوی سبب تنش‌زایی در کشور می‌شود.»

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: «تجربه طرح سوال از رئیس جمهور را در اسفندماه سال 90 شاهد بودیم که در آن زمان نیز نمایندگان به مخالفت ما ترتیب اثر ندادند که شاهد عدم موفقیت این طرح بودیم و تاثیری نداشت و اکنون نیز رئیس جمهور عوض نشده است.»

حداد عادل که تلاش فراوانی کرد طرح سئوال از رئیس دولت دهم در مجلس مطرح نشود تاکید کرد: «امیدوارم اگر طرح سوال از رئیس جمهور عملی شد حداقل پیش‌بینی ما درست از آب درنیاید  و گر نه ضررهای فراوانی عاید کشور می‌شود.»

وی درباره مباحث اقتصادی کشور گفت:« احساس من این است که در 40 روز اخیر تلاطم‌های اقتصادی تا حدی مهار شده و دولت با شیبی ملایم بازار ارز را رو به ثبات می‌برد.»

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی درباره کاندیدا شدن خود برای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد:« اکنون زمان صحبت کردن درباره این مسایل نیست و مطابق فرمایش رهبر معظم انقلاب فعالیت زودرس انتخاباتی به صلاح نیست.»

وی در پاسخ به این سوال که آیا عملکرد نظام اختلاف طبقاتی و افزایش محرومان جامعه را سبب نشده است، تاکید کرد: شرایط فعلی جامعه تحت تاثیر تحریم‌ها قرار دارد مگر نه مسئولان ما از چند سال پیش تا به حال آن تغییری نکرده‌ا‌ند و البته انتظار مدیریت بهتر و اشتباهات کمتر از دولت و مسئولان داریم.

حداد عادل درباره قاطعیت برخورد با مفسدان اقتصادی گفت: رسیدگی به سوء استفاده‌های بانکی رخ داده کار کوچکی نبود که قوه قضائیه به آن تن در داد و در تاریخ قضایی ایران بی‌سابقه بود، چرا که این پرونده بسیار پیچیده بود اما البته اشکال‌هایی وجود دارد و برخورد با محتکران بیش از پیش اهمیت دارد.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در مورد صحبت های مطهری هم  تاکید کرد: سعی می‌کنم به این مقوله‌ها وارد نشوم، من پس از پیروزی انقلاب 33 سال همراه انقلاب بوده‌ام و امیدوارم که تا آخر وفادار بوده و از صراط مستقیم غافل نشوم.

وی ادامه داد: زمانی که این صحبت‌ها پیش بیاید تنها اگر موضع‌گیری من به نفع انقلاب باشد جواب داده‌ام اما اگر تنش‌زا و شخصی باشد سعی کرده‌ام سکوت کنم که بهترین الگوی ما در این زمینه شهید بهشتی است.

حداد عادل در پاسخ به این سوال که آخرین وضعیت انتخابات رئیس‌جمهوری را چگونه ارزیابی می‌کنید، به لحن طنزآمیری گفت: آخرین وضعیت این است که این انتخابات هنوز شروع نشده است.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در ادامه همچنین در پاسخ به این سوال که مبحث معروف به جریان انحرافی در دولت را شرح دهید گفت: این مبحث دارد تمام می‌شود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله