رامین مهمان پرست سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی درباره فرود آوردن و بازرسی هواپیماهای ایرانی در عراق برای دومین بار گفت: متاسفانه ادعاهای خارج از واقعیتی توسط کشورهای غربی نسبت به کشور ما مطرح می شود و آنها تلاش می کنند طوری وانمود کنند که در ناامنی در سوریه عامل اصلی آنها نیستند و فتنه انگیزیها و ارسال سلاح به عهده آنها نیست.
وی تاکید کرد: آنها برای انحراف اذهان عمومی میخواهند با چنین ادعاهایی این جریانات را به گردن کشورهای دیگر بیاندازند که این اقدامات به نتیجه نمی رسد و مردم سوریه و منطقه می دانند چه کسانی به دنبال فتنه و چه کسانی به دنبال ایجاد ثبات هستند.
مهمانپرست تصریح کرد: دولت عراق هم باید با هوشیاری با این فتنه برخورد کنند و نباید اجازه دهد فتنه انگیزی در سیاست عراق تاثیر بگذارد. دو نمونه اخیر نشان داده که ادعاهای آنها کذب است و دولت عراق باید با ایستادگی اجازه ندهد این گونه اقدامات صورت گیرد.