توقف درمان محمدرضا مقیسه به دلیل کمبود مواد اولیه در بیمارستان!

پس از آنکه بلاخره پس از ماه‌ها تلاش، محمدرضا مقیسه روز یکشنبه برای انجام «ام آر آی» گردن به بیمارستان شهدای تجریش منتقل شد این بیمارستان از انجام این عملیات تشخیصی به دلیل نداشتن مواد اولیه، باز ماند.

به گزارش کلمه، محمدرضا مقیسه، عضو ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی از بیماری های عدیده که اغلب آن‌ها در جریان ۲۰۶ روز حضور در بند امنیتی ۲۰۹ و تحت فشارهای فیزیکی و روانی ایجاد شده، رنج می‌برد و درخواست‌های او در طول بیش از یکسال گذشته برای درمان از سوی دادستانی مورد توجه قرار نگرفته است.

بیمارستان شهدای تجریش از بیمارستان‌های طرف قرارداد زندان اوین است. و درخواست‌های مکرر این زندانی سیاسی برای اعزام او در بیمارستان‌های خصوصی و هزینه شخصی برای درمان مورد قبول واقع نشده است.

بیمارستان شهدای تجریش دلیل امتناع از‌ ام آر آی را نداشتن فیلم رادیوگرافی خوانده است که به دلیل مشکلات مالی بیمارستان و تحریم‌ها ایجادشده است.

رییس دفتر مشترک ستاد پیگیری وضعیت قربانیان حوادث پس از انتخابات، از بیماری های ستون فقرات، پوست، پرستات و دیابت رنج می‌برد.

محمدرضا مقیسه ۳ سال است که در زندان اوین محبوس است و دادستان تهران از دادن مرخصی هنگام مرگ خواهر و ازدواج پسرش در هفته‌های گذشته نیز امتناع کرده بود.

گرفتن وقت درمان و تشخیص از بیمارستان های طرف قرارداد زندان اوین روندی چند ماهه را طی می‌کند که از معرفی پزشک متخصص، تایید کمیسیون پزشکی و تایید دادستانی تا اجازه انتقال زندانیان سیاسی از سوی دادستانی را شامل می‌شود که در صورت هماهنگ شدن تمام این مراحل، زندانی به بیمارستان منتقل می‌شود ولی با بحران‌های اقتصادی پیش آمده اکنون، مشکلات بیمارستان هم مزید بر علت شده است.

مخالفت دادستانی با درمان به هزینه شخصی برای برخی از زندانیان سیاسی باعث شده است تا روند درمان و در نتیجه شکنجه و درد زندانیان‌گاه تا ماه‌ها به طول انجامد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله