یوکیا آمانو:

جلسه آژانس با ایران به زودی برگزار می‌شود

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از برگزاری نشستی با ایران در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه وال‌استریت ژورنال، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از برگزاری جلسه‌ای با ایران برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای این کشور خبر داد.

به گزارش وال‌استریت ژورنال، «یوکیا آمانو» در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «ما آماده هستیم به زودی جلسه‌ای [با ایران] داشته باشیم، اما واقعیت این است که تا امروز هیچ تاریخ مشخصی برای این جلسه مقرر نشده است».

آمانو گفت: «اگر ما [با ایران] ملاقات کنیم، این جلسه باید پربار باشد و برای چنین جلسه‌ای به آماده‌سازی مناسب نیاز است».

دبیر کل آژانس افزود وی از زمان گزارش آژانس در ماه نوامبر که ادعا کرده بود تهران در حال حرکت به سمت ساخت بمب اتمی است گزارش خاص دیگری در این باره دریافت نکرده است.

آمانو گفت مسئله هسته‌ای ایران نباید اذهان را از تهدیدی که کره شمالی دارد منحرف کند.

دبیر کل آژانس گفت: «هنگامی که از وین نگاه می‌کنیم به نظر می‌رسد برنامه ایران در اولویت اول قرار دارد. برنامه ایران حساس است و شکی در آن نیست. اما این به این معنی نیست که فعالیت‌های تکثیر در کره شمالی اهمیتی ندارد».

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله