وضعیت جسمانی حسین رونقی وخیم است

به گفته یکی از اقوام حسین رونقی، این وبلاگ‌نویس زندانی منتقد دولت، وضعیت جسمانی مناسبی ندارد.

بابک اجلالی، از اقوام آقای رونقی، در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی گفت: “وضعیت حسین بسیار وخیم است و او دچار خونریزی کلیه شده است. نهادهای امنیتی هم مانع از انجام اقدامات درمانی لازم برای او شده‌اند.”

به گزارش جرس، آقای اجلالی گفت با توجه به فشاری که به خانواده زندانیان سیاسی برای ممانعت از انتشار اخبار آنان وارد می‌شود، این نگرانی وجود دارد که نهادهای امنیتی “در خفا فشارهای بیشتری به زندانیان وارد می‌آورند.”

به گفته آقای اجلالی، خانواده حسین رونقی ٣ روز پیش با خانواده خود ملاقات کرده و دچار ضعف و کاهش وزن بوده است.

آقای اجلالی می‌گوید که قرار است حسین رونقی را از قرنطینه زندان تبریز به زندان اوین منتقل کنند.

حسین رونقی به همراه بیش از ٣٠ نفر امدادگر داوطلب دیگر که در پی زلزله در استان آذربایجان شرقی به آنجا رفته بودند بازداشت شد.

آنان به توزیع اجناس “تاریخ مصرف گذشته” متهم شده بودند.

آقای اجلالی می‌گوید “تبلیغ بهاییت” نیز از اتهاماتی است که به این افراد وارد شده است. به گفته او این اتهام‌ها سیاسی هستند، در حالی که این امدادگران تنها قصد کمک‌رسانی داشته‌اند.

حسین رونقی، وبلاگ‌نویسی است که محکومیتی ١٥ ساله داشت و در دوران حبس خود به نارسایی حاد کلیه دچار شد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله