دولت اسرائیل در ادامه آماده سازی اسرائیلی ها برای مقابله با جنگ احتمالی با ایران روز دوشنبه بروشوری را پخش کرد که در آن نحوه مواجهه با حملات احتمالی ایران توضیح داده شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه این بروشور 15 صفحه ای تصریح می کند که اسرائیلی ها در صورت حمله ایران تنها سه دقیقه و سی ثانیه برای یافتن یک پناهگاه به محض شنیدن آژیر خطر فرصت دارند.
یک مسئول نظامی اسرائیل اعلام کرد که این بروشور بخشی از ابزارهای اطلاع رسانی مردم برای جنگ احتمالی با ایران است.
خاطرنشان می شود مقامات ایران تهدید کرده اند در صورت حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی پاسخ تهران کوبنده خواهد بود.
این در حالی است که حزب الله لبنان نیز نسبت به هرگونه حمله اسرائیل به ایران هشدار داده و تاکید کرده در صورت چنین اقدامی هزاران موشک از سوی حزب الله ، اسرائیل را هدف قرار خواهد داد.
در همین راستا روزنامه هاآرتص گزارش داده است بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از طریق یک دیپلمات غربی به رئیس جمهور لبنان پیام داده است در صورت هر گونه حمله حزب الله به اسرائیل سراسر لبنان مورد هدف اسرائیل خواهد بود. به این معنی که در صورت این اقدام حزب الله تنها هدف اسرائیل نخواهد بود و به کل لبنان حمله خواهد شد.
به نظر می رسد نتانیاهو تمایل دارد از طریق دولت لبنان حزب الله را نسبت به هر گونه اقدام احتمالی علیه اسرائیل تحت فشار قرار دهد.
این اخبار مربوط به جنگ احتمالی اسرائیل در حالی منتشر می شود که دولت آمریکا همچنان مخالف استفاده از گزینه نظامی علیه ایران است و از سویی جامعه مدنی اسرائیل و مقامات اطلاعاتی-نظامی و رئیس جمهور این رژیم به همراه اپوزیسیون دولت نتانیاهو نسبت به هر گونه ماجراجویی در این زمینه هشدار داده اند.