در ادامه عدم رسیدگی پزشکی به زندانیان:

وخامت حال “محمدعلی شمشیرزن” درویش زندانی

محمدعلی شمشیرزن پس از ۳ ماه در زندان عادل آباد شیراز دچار بیماری شده و وضعیت جسمانی وی وخیم گزاش شده است.

به گزارش سایت مجذوبان نور؛ محمدعلی شمشیرزن از دراویش شهرستان کوار که در اردیبهشت ماه سال جاری بازداشت و روانه زندان عادل آباد شیراز شد از لحاظ جسمی وضعیت بسیار وخیمی دارد. این درویش گنابادی دچار عفونت شدید ریه شده و پیگیری خانواده‌ این زندانی عقیدتی برای انتقال وی به بیمارستان تا کنون بی‌نتیجه مانده است.

بنا بر این گزارش ذکر شده که عفونت ریه این درویش گنابادی باعث تب شدیدی شده که با تمام پیگیری‌های انجام شده توسط خانواده‌ی ایشان از انتقال وی به بیمارستان جلوگیری به عمل آمده و پرسنل بهداری زندان عادل آباد فقط به تجویز مسکن برای این درویش زندانی بسنده کرده‌اند.

این برخوردها با زندانیان عقیدتی در زندان عادل آباد شیراز در موارد مختلفی تکرار شده که در ادامه این فشارها و عدم رسیدگی به وضیعت دراویش زندانی در زندان عادل آباد شیراز، خانواده‌های این زندانیان عقیدتی را بر آن داشت تا روز سه شنبه ۲۴ مردادماه طی ملاقاتی با مدیر کل زندان شیراز آقای موسی احمدیاعتراض خود به وضیعت ناگوار این زندانیان را به گوش این مقام مسئول برسانند که موسی احمدی، مدیر کل زندان‌های شیراز نیز در جواب قول مساعدت و پیگیری این وضعیت را به خانواده‌های این زندانیان داد.

یادآور می‌شود هم اکنون سه تن از دراویش آقایان صالح مرادی سروستانی، محمدعلی شمشیر زن و کسری نوری در زندان عادل آباد شیراز به سر می‌برند، که از این میان آقای صالح مرادی که ۱۱ ماه را در زندان عادل آباد به سر می‌برد از بیماری و درد کلیوی رنج می‌برد و بارها تقاضای وی مبنی بر انتقال به اماکن درمانی بی‌نتیجه مانده است، همچنین آقای کسری نوری که نزدیک به ۵ ماه را در زندان می‌گذراند به علت وضیعت بهداشتی نامناسب زندان دچار بیماری تنفسی شده است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله