پاسخ منفی زندان اوین به وجود این زندانی در آن بازداشتگاه

نگرانی شدید به خاطر بی خبری از وضعیت مهدی فخرزاده

پس از گذشت بیش از یک هفته از بازداشت مهدی فخرزاده خانواده او که از شهرستان به تهران آمده اند نتوانسته اند هیچ اطلاعی از وضعیت وی بدست بیاورند.

بنا به اخبار سایت ملی- مذهبی مهدی فخر زاده هیچ تلفنی به خانواده نزده تا خانواده از وضعیت وی و محل نگه داری اش مطلع شوند.

آن ها به زندان اوین مراجعه کرده ولی به ایشان گفته شده چنین زندانی در اینجا وجود ندارد!

شایان ذکر است مهدی فخر زاده از ناراحتی شدید گوارشی رنج می برد و در میان خانواده و آشنایانش نگرانی زیادی  در این رابطه به خاطر احتمال عدم دسترسی به داروهایش وجود دارد. وی همچنین دچار آرتروز گردن است .

مهدی فخرزاده فعال سیاسی ملی – مذهبی ، روزنامه نگار و از فعالان سابق دانشجویی بیش از یک هفته است که با ورود ماموران به منزل و بازرسی چند ساعته آن توسط ماموران امنیتی بازداشت شده و به محل نامعلومی منتقل شده است. این زندانیان معمولا به بازداشتگاه دو – الف سپاه ( مستقر در زندان اولین) منتقل میشوند.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله