دو تظاهرات صلح‌طلبانه

در حمایت از پایان جنگ و برقراری صلح در منطقه

در روزهای گذشته، دو تظاهرات صلح‌طلبانه با حضور ایرانیان و فعالان بین‌المللی در شهر مونیخ برگزار شد که خواستار توقف جنگ و خشونت علیه ایران و برقراری صلح در منطقه بودند.
نخستین تظاهرات روز پنج‌شنبه به‌صورت زنجیره انسانی و در سکوت برگزار شد. این تجمع توسط گروهی از دانشجویان مستقل سازمان‌دهی شده بود و بیش از ۱۵۰ نفر در آن شرکت کردند. شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار پایان خشونت و برقراری صلح برای ایران شدند.
تظاهرات دوم روز یکشنبه به‌صورت راهپیمایی و به‌صورت خودجوش توسط گروهی از زنان آلمانی و با همکاری گروه Feminists4Jina برگزار شد. بیش از ۳۰۰ نفر در این تجمع حضور یافتند و شعارهایی نظیر «آتش‌بس اکنون»، «نه به خشونت»، «نه به جنگ علیه ایران» و «صلح برای ایران» سر دادند. یکی از محورهای اصلی این تظاهرات، درخواست آتش‌بس در ایران و غزه بود.
هر دو تجمع با برنامه‌ریزی دقیق و به‌صورت منظم برگزار شدند و با استقبال گسترده ایرانیان مواجه شدند. این در حالی است که بسیاری از ایرانیان دیاسپورا برای شرکت در چنین رویدادهایی با چالش‌هایی مانند اتهام حمایت از رژیم یا حملات گروه‌های سلطنت‌طلب و طرفداران جنگ به‌عنوان راهی برای آزادی ایران مواجه هستند.
با این حال، حضور افرادی با سابقه طولانی در نقد جمهوری اسلامی و فعالیت در جنبش آزادی‌خواهی ایران در هر دو تظاهرات، نشان داد که می‌توان همزمان با مخالفت با جمهوری اسلامی، خواستار صلح، رد خشونت و جلوگیری از جنگ و مداخله نظامی در ایران بود.
این تجمعات بار دیگر بر ضرورت شکل‌گیری گفتمانی مستقل و انسانی برای صلح، بدون جانبداری از قدرت‌های نظامی، تأکید کردند.

مطالب مرتبط

گزارش تکان دهنده مرکز پژوهش‌های مجلس؛

تنها ۸ میلیارد دلار از مجموع ۳۶.۵ میلیارد دلار تسهیلات پرداخت‌شده بازگردانده شده و باقی وام‌ها در وضعیت معوق قرار دارند. این نرخ نکول ۶۸ درصدی در حالی است که میانگین جهانی این شاخص در صندوق‌های ثروت ملی حدود ۶ درصد است

ایران چطور گروگان غنی‌سازی اورانیوم شد؟

با توسعه برنامه اتمی ایران که حالا دیگر اورانیوم غنی‌شده در سطح ۶۰ درصد هم تولید می‌کند و توسعه کیفی غنی‌سازی اورانیوم با ماشین‌های پیشرفته‌تر، برجام دیگر قابل احیا نبود

کارزار خطاب به مسعود پزشکیان بوده است

برای مسدود سازی کارزار درخواست رسیدگی به فیش‌های نجومی مدیران سازمان واگذاری منابع طبیعی، حکم مهار قضایی صادر شده و سلامت نیوز گزارش جامع الهه موسوی روزنامه‌نگار با سابقه محیط‌زیست‌نویس را از صفحه خود حذف کرد

مطالب پربازدید

مقاله