هیات تطبیق مجلس از افزایش حقوق فرهنگیان ایراد گرفت؛ مانع جدید برای احقاق حقوق فرهنگیان

گره‌های تازه بر سر اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان

یک نماینده مجلس گفت: حذف معلمان طرح مهرآفرین از قانون رتبه‌بندی مغایر با مصوبه مجلس است.
علی نیکزاد نایب رئیس مجلس، آئین نامه رتبه‌بندی معلمان را مغایر با مصوبه مجلس دانسته و گفت: هیئت تطبیق مصوبات با قوانین مجلس، حذف معلمان طرح مهرآفرین را از قانون رتبه بندی مغایر با مصوبه مجلس دانسته است؛ بنابراین دولت باید در تدوین آئین نامه‌ها کلیات ذینفعان و قوانین را در نظر بگیرد. نایب رئیس مجلس از رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خواسته، موضوع مذکور را پیگیری کند.

نایب رئیس مجلس گفت: هیات تطبیق مصوبات با قوانین مجلس، حذف معلمان طرح مهرآفرین از قانون رتبه بندی معلمان را مغایر با مصوبه مجلس دانسته است؛ لذا دولت در تدوین آئین نامه قوانین دقت کند.
محمد وحیدی نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی صبح امروز (سه شنبه ۸شهریورماه) در صحن علنی مجلس در تذکری شفاهی گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حد مقرر شده در قانون اساسی می‌توانند قانون وضع کنند و درباره موضوعات مختلف کشور اظهار نظر داشته باشند. اما رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و برخی مسئولان دولتی در موضوعات مختلف که مصوبات مجلس هستند، ورود می‌کنند.

وی افزود: قانون رتبه بندی معلمان در مجلس تصویب و آئین نامه آن توسط دولت تدوین شده است، اما اعضای ناظر مجلس هنگام تصویب حضور نداشتند. آئین نامه مذکور خلاف قانون مجلس است.

وحیدی تصریح کرد: بنا بر آئین نامه دولت، بانوانی که در دوره مرخصی زایمان هستند، مشمول رتبه بندی معلمان نمی‌شوند. همچنین معلمان طرح مهرآفرین که ۱۲ سال است پیمانی هستند، از این قانون حذف شده اند.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیئت تطبیق آئین نامه را مغایر با قانون مصوب در مجلس دانسته است، گفت: مسئولان دولتی علیه مجلس مصاحبه می‌کنند. باید بدانیم اجرای قانون در بودجه مصوبه دارد. این چه نگاهی است که معلمانی که خودشان معلم پرورش داده اند، مشمول قانون نمی‌شوند، اما معلمانی که پرورش یافته اند، مشمول هستند. از طرف دیگر جانباز حالت اشتغال و معلم مأمور در دستگاه‌های آموزش و پرورش از این قانون حذف شدند.

وی ادامه داد: نمایندگان اگر در این باره اظهار نظر کنند عده‌ای می‌گویند مجلس در کار اجرایی دخالت کرده است. بلکه این موضوع دخالت نبوده و برای تطبیق اجرای قوانین و مصوبات مجلس صورت می‌گیرد.

وحیدی خاطرنشان کرد: اگر هر کسی درباره قانون مصوب مجلس اظهار نظر کند، سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر وحیدی گفت: هیئت تطبیق مصوبات با قوانین مجلس، حذف معلمان طرح مهرآفرین را از قانون رتبه بندی مغایر با مصوبه مجلس دانسته است؛ بنابراین دولت باید در تدوین آئین نامه‌ها کلیات ذینفعان و قوانین را در نظر بگیرد.
نیکزاد تأکید کرد: ضروری است رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات، موضوع مذکور را پیگیری کند.

مطالب مرتبط

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

در هفته‌های اخیر نیز موج گسترده‌ای از بازداشت‌ها صورت گرفت

در هفته گذشته ۱۸ نفر به دار آویخته شدند. روندی که نه تنها نگران‌کننده، بلکه نمایانگر تلاش حاکمیت برای ارعاب جامعه در پاسخ به شرایط خاصی است که پس از جنگ ۱۲ روزه ایجاد شده است

مکالمه شنودشده از طریق جاسوسی سیگنالی‌ به دست آمد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با شبکه خبری سی‌بی‌اس که روز یکشنبه منتشر شد، گفت که اگرچه آسیب وارده به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در حملات آمریکا «بسیار جدی‌» است

مطالب پربازدید

مقاله