خبرگزاری فارس:

مدیر مسئول شرق بازداشت شد

مهدی رحمانیان مدیر مسئول شرق بازداشت شد.

خبرگزاری امنیتی فارس به نقل از یک منبع آگاه گفت: مدیرمسئول روزنامه شرق با صدور قرار بازداشت به زندان اوین منتقل شد.

این منبع آگاه  درباره رسیدگی به پرونده روزنامه شرق در دادسرای فرهنگ و رسانه گفت: «با احضار مدیرمسئول روزنامه شرق به دادسرای فرهنگ و رسانه، این پرونده در شعبه 9 بازپرسی رسیدگی شد.»

وی ادامه داد: در نهایت با صدور قرار بازداشت، محمد رحمانیان به زندان اوین منتقل شد.

برداشت متفاوت چند نماینده مجلس از کاریکاتورهادی حیدری در روزنامه شرق باعث شد تا زمینه هجمه  دوباره به این روزنامه فراهم شود  و این روزنامه اصلاح طلب یک بار دیگر در معرض خطر توقیف قرار بگیرد.

در همین راستا نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی از امضای بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس در اعتراض به این کاریکاتور خبر داد.

بیژن نوباوه نماینده  تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعداد امضاها همچنان ادامه داشته و به ۲۰۰ تا هم خواهد رسید، گفت: وزارت ارشاد باید با این روزنامه که در زمین دشمن بازی می‌کند برخورد و آنها را به محاکم قضایی بکشاند.

مدیر مسئول روزنامه شرق گفت: «هنگامی که طراح این طرح را کشید در تمام دفتر روزنامه هیچ کس حتی به ذهنش هم نرسید که این طرح می‌تواند ارتباطی با دفاع مقدس داشته باشد.»

مهدی رحمانیان در گفت‌وگو با  ایلنا درباره طرح کاریکاتور روز گذشته روزنامه شرق و اعتراض هایی که دیشب و امروز نسبت به این کاریکاتور انجام شده اظهار کرد: اساساً از هر طرحی برداشت‌های مختلفی انجام می‌شود و هنگامی که طراح، این طرح را کشید در تمام دفتر روزنامه هیچ کس حتی به ذهنش هم نرسید که این طرح می‌تواند ارتباطی با دفاع مقدس داشته باشد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله