یک مقام ترک اعلام کرد

مبادله 48 ایرانی با 2130 زندانی مخالف اسد

48ایرانی ربوده شده در سوریه تا چند ساعت دیگر آزاد می شوند. به گزارش مهر، آژانس آناتولی گزارش  داد “بولنت ایلدیریم” رئیس بنیاد کمک به آزادی انسانها (IHH) اعلام کرد: «قرار است که امروز چهارشنبه دولت سوریه دو هزار و 130 فرد بازداشت شده را که در بین آنها اتباع ترک هستند، آزاد کند.»

وی افزود: «این روند در پی میانجیگری ترکیه و قطر برای آزاد سازی 48 اتباع ایرانی که توسط گروههای مسلح ربوده شدند، صورت می گیرد.»

بولنت ایلدیریم گفت: «دولت سوریه تصمیم گرفته که در مقابل آزادی 48 نفر، دو هزار و 130 فرد بازداشت شده را آزاد کند.»

منابع رسمی در ایران هنوز این خبر را تایید نکرده است.

براساس این گزارش این 48 ایرانی ربوده شده تا ساعاتی دیگر آزاد می شوند.48 ایرانی در مرداد 1391 در مسیر دمشق به فرودگاه بین المللی این شهر، به دست مخالفان حکومت سوریه ربوده شدند.

تاکنون چند بار شایعاتی مبنی بر کشته شدن این افراد نفر منتشر گردید که هیچ یک از آن ها صحت نداشت. از روز اول ربوده شدن این افراد دستگاه دیپلماسی ایران تلاش گسترده ای را برای رهایی آن ها آغاز کرد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله