احمدی نژاد:

سپاه در انتخابات نظام پزشکی حق ندارد دخالت کند

رییس دولت با یادآوری این‌که نظام پزشکی یک نهاد صنفی است، نسبت به دخالت نهادهایی غیرمسوول، به خصوص نهادهای امنیتی در انتخابات این تشکل صنفی هشدار داد.

به گزارش ایسنا، محمود احمدی‌نژاد در حاشیه جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران ضمن خسته نباشید به آنها و با بیان این‌که ان‌شاءالله همیشه سالم باشید، در پاسخ به این سوال که چرا امروز برای ارائه لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا نکردید و این امر مورد اعتراض برخی از نمایندگان قرار گرفته است . در ابتدا سکوت همراه با لبخندی کرد و خطاب به خبرنگاران گفت: هوا به این قشنگی در مورد هوا و وضعیت هوا بنویسید.

وی همچنین در پاسخ به سوالی در مورد این‌که گفته می‌شود دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5 قرار است، بار دیگر در قزاقستان برگزار شود گفت: باشد چه اشکالی دارد، مذاکره همیشه بهتر از دعوا است.

وی در پاسخ به سوال دیگری در مورد انتخابات نظام پزشکی و اینکه آیا شما با توجه به اعتراضات قبلی‌تان این انتخابات را ابطال خواهید کرد یا نه؟ اظهارداشت: من فکر می‌کنم که همه چیز در کشور باید براساس قانون باشد و اگر افرادی بخواهند از قانون عبور کنند، کارشان اعتباری ندارد و اگر دستگاه‌ها و یا نهادهایی هم بخواهند در مسائل قانونی فراقانونی عمل کنند، درست نیست و این اعتباری ندارد.

وی با بیان اینکه نظام پزشکی دارای قانون است و قانون کاملا مشخص کرده که باید از چه نهادهایی در مورد کاندیداهای آن استعلام شود، افزود: نظام پزشکی یک نهاد صنفی است و متعلق به جامعه پزشکی و درمانی است و نباید نهادهایی که مسوول نیستند، به خصوص نهادهای امنیتی، اطلاعاتی سپاه و غیر اطلاعاتی سپاه در آن دخالت کنند. این یک تشکلی است مربوط به جامعه پزشکی و باید نمایندگان واقعی خودشان در آن قرار بگیرند .باید گزارش انتخابات آن بیاید و بعد درمورد آن تصمیم گیری کرد.

احمدی‌نژاد همچنین در پاسخ به این سوال که وزیر بهداشت را چه زمان معرفی خواهید کرد؟ اظهارداشت: همین امسال معرفی خواهیم کرد.

وی همچنین با تاکید بر این‌که ان شاءالله تا قبل از عید یک کنفرانس مطبوعاتی با حضور خبرنگاران برگزار خواهد کرد، درباره این‌که اگر مشایی کاندیدا شود، آیا از او حمایت می‌کنید؟ خطاب به خبرنگاران گفت: راجع به سوالتان بیشتر فکر کنید.

وی همچنین در مورد روند مذاکرات ایران و 1+5 در آلماتی تصریح کرد: باید دوستان بیایند گزارش بدهند و بررسی کنیم که چه اتفاقاتی افتاده است.

احمدی‌نژاد همچنین در پاسخ به سوالی در مورد برگزاری جشنواره‌های نوروزی از سوی سازمان میراث فرهنگی گفت: برگزاری این جشنواره‌ها خوب است، باید توسعه پیدا کند.

وی همچنین با اشاره به اهمیت نوروز و بهار در نزد ملت ایران، تاکید کرد: همیشه بهار ، بهار است.

وی همچنین در پاسخ به این سوال مجدد خبرنگاران که چرا لایحه بودجه را خودتان به مجلس شورای اسلامی ارائه نکردید گفت: تمام اعضای کابینه خود من هستند،همه رییس جمهور هستند و رییس جمهور یعنی 76 میلیون نفر.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله