حسن روحانی در مراسم تحلیف تاکید کرد:

دفاع از حقوق زنان و اقلیت های قومی -مذهبی، شفافیت در روابط بین المللی و پاسداری از حقوق شهروندان ایرانی

حسن روحانی رئیس جمهور ایران امروز در مراسم تحلیف شرکت کرد و در  صحن مجلس شورای اسلامی برای پاسداری از قانون اساسی و دفاع از حقوق ملت سوگند خورد.

در این برنامه که به صورت مستقیم از شبکه یک سیما پخش می شد روحانی بعد از سخنان برادران لاریجانی روسای قوای مقننه و قضائیه  پشت تریبون قرار گرفت و بعد از ادای سوگند در سخنانی به انتخابات 24 خرداد اشاره کرد و تاکید کرد مردم در این انتخابات مشخص کردند کدام مشی و شیوه را برای اداره  کشور برگزیده اند.

روحانی در سخنان خود گفت که رئیس جمهور همه ملت ایران است چه آنها که در این انتخابات شرکت کردند و چه آنها که در این انتخابات به هر دلیلی شرکت نکردند.

روحانی انتخابات اخیر را حامل امید برای ایران دانست و تاکید کرد مردم نشان دادند می خواهند در فضایی آزاد و آرام از حقوق والای خود برخوردار باشند.

وی رسیدگی به مشکلات اقتصاد ی و آزادی های  قانونی را از اولویت های دولت تدبیر و امید دانست و دفاع از حقوق زنان را  به عنوان نیمی از جامعه ایران که همدوش مردان برای توسه کشور تلاش کرده اند را وظیفه دولت خود دانست.

حسن روحانی با اشاره به همزیستی اقلیت های قومی و دینی در ایران خاطرنشان کرد دولتش تمام تلاش خود را برای استیفای اقلیت های قومی و مذهبی به کار خواهد بست.

رئیس جمهور کشورمان در سخنان خود با اشاره به سیاست خارجی دولتش  به عنوان منتخب  دولت تاکید کرد که  هرگز جمهوری اسلامی سر جنگ با دنیا ندارد و برای ثبات و امنیت در منطقه  تلاش خواهد کرد.

حسن روحانی گفت جمهوری اسلامی از تغییر دولت ها با ابزار زور حمایت نخواهد کرد و به اراده ملت ها احترام خواهد گذاشت.

وی در سخنان خود با  اشاره به تحریم ها گفت ملتی که اینگونه برای استیفای حقوق خود در انتخابات مشارکت خواهد کرد تسلیم تحریم ها نخواهد شد و با اشاره تلویحی به کشورهای غربی تاکید کرد اگرمی خواهید پاسخ مناسب دریافت کنید با زبان تکریم با ایران سخن بگویید.

رئیس جمهور کشورمان از شفافیت به عنوان حلقه گمشده مناسبات بین المللی یاد کرد و شفافیت را ضامن اعتماد سازی دانست.

روحانی در پایان مراسم لیست وزرای پیشنهادی خود را به مجلس تحویل داد.

خاطرنشان می شود در این مراسم محمود احمدی نژاد رئیس دولت دهم و سید محمد خاتمی رئیس جمهور سابق ایران شرکت نداشتند. احمدی نژاد به نظر می رسد به خاطر اختلاف با براداران لاریجانی و سید محمد خاتمی نیز در پی جنجال افراطیون و فضاسازی رسانه ای علیه حضور وی در مراسم تحلیف شرکت نکردند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله