جعفر شجونی:

در صورت شکست ایران در مذاکره با آمریکا دولت واژگون می‌شود

جعفر شجونی، عضو جامعه روحانیت مبارز می‌گوید در صورت شکست ایران در مذاکره با آمریکا دولت «واژگون» می‌شود٬ علی خامنه‌ای گفته به حسن روحانی کمک کنید و دولت باید درباره «مکالمات» دو طرف «شفاف‌سازی» کند.

آقای شجونی در گفتگوی روز سه‌شنبه (نهم مهرماه) با خبرگزاری «تسنیم» این اظهارات را مطرح کرده است.

وی گفته که «هزینه شکست ما در این مذاکرات بسیار زیاد است. در این صورت، ملت، دولت را واژگون می‌کند و در بعد بین‌المللی هم حیثیتمان بر باد فنا خواهد رفت.»

شجونی شکست احتمالی ایران در مذاکره با ایالات متحده را «شهید فروشی و امام فروشی» نام گذاری کرده است.

وی با این حال توضیح بیشتری درباره ویژگی‌های این شکست ارائه نکرده است.

این روحانی تندرو با بیان اینکه  آقای علی خامنه‌ای گفته باید به دولت کمک کنیم٬ افزوده که «ما هم چنین می‌کنیم و در مصاحبه‌ها جز رعایت احترام کاری نمی‌کنیم تا بعد.»

وی اضافه کرده است: «الان بعضی جوان‌ها به ما مراجعه می‌کنند که به دولت بدبین هستند. به آن‌ها می‌گویم حالا صبر کنید به این دولت کمک کنید اول کار آن است.»

شجونی در ادامه گفته «ما نمی‌توانیم ۶۰ سال دشمنی آمریکا با ایران را در این مذاکرات ندید بگیریم» و انقلاب را نباید «پیش پای آمریکا ذبح کرد.»

وی با بیان اینکه «همه انتظار دارند حقایق پشت پرده آشکار شود» افزوده است: «آن‌ها می‌گویند ایران درخواست صحبت تلفنی کرده‌ است ما می‌گوییم، آن‌ها تقاضا کردند. این حیثیت کابینه را زیر سوال می‌برد و باید شفاف‌سازی شود.»

به دنبال گفتگوی تلفنی حسن روحانی و باراک اوباما که مقام‌های آمریکایی آن را درخواست طرف ایرانی اعلام کرده‌اند٬ محافظه‌کاران تندرو لب به اعتراض گشوده‌اند.

محمدعلی جعفری٬ فرمانده کل سپاه پاسداران این مکالمه تلفنی را «اشتباهی تاکتیکی» نامیده و روزنامه «کیهان» آن را «تأسف‌بار‌ترین پرده و بزرگ‌ترین امتیازی» دانسته که حسن روحانی به ایالات متحده داده است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله