در یک گفت و گوی تلفنی تاریخی

باراک اوباما و حسن روحانی بر حل مسئله هسته ای ایران تاکید کردند

گفت و گوی تلفنی رئیس جمهور آمریکا و ایران بعد از انقلاب اسلامی ایران یکی از مهم ترین رویدادها در تاریخ روابط تهران و واشنگتن  است.
باراك اوباما رئيس جمهوري ايالات متحده امريكا، در تماس تلفني خود  با حسن روحاني رييس جمهوري اسلامي ايران، با وي گفت وگو كرد.

به گزارش  مهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، در حاليكه رييس جمهوري اسلامي ايران در حال حركت از محل اقامت خود به سمت فرودگاه براي خروج از نيويورك بود، اين تماس برقرار شد و طرفين پيرامون مسايل مختلف با يكديگر گفت وگو كردند.

در اين گفت وگوي تلفني، دو طرف بر اراده سياسي براي حل سريع مساله هسته اي تاكيد كرده و زمينه را براي حل موضوعات ديگر و همكاري در مسائل منطقه اي مورد توجه قرار دادند.

در اين گفت وگوي تلفني روساي جمهوري ايران و آمريكا، همچنين وزراي امور خارجه خود را مامور كردند تا زمينه همكاري هاي لازم را هر چه زودتر فراهم آورند.

خاطرنشان می شود این گفت و گوی تلفنی می تواند به همراه دیدار وزرای امور خارجه ایران و آمریکا از مهم ترین نقاط عطف تاریخ روابط تهران و واشنگتن باشد. به خصوص اینکه دولت روحانی برای حل مسئله هسته ای ایران  مصمم به نظر می رسد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله