تاکید گروه 1+5 بر دستیابی به توافق در سریع ترین زمان ممکن

آمریکا:به تحریم‌های یکجانبه خود ادامه خواهیم داد

یكی از اعضای هیات آمریكایی در مذاکرت بغداد اعلام كرده است كه واشنگتن همچنان به دنبال اعمال تحریم های یكجانبه خود است در حالی كه طرف روسی اعلام كرده كه با هرگونه تحریمی علیه ایران مخالف است و اجماعی در این رابطه در گروه 1+5 وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، گروه 1+5 تمایل دارد درباره ادامه مذاكرات با ایران به سرعت به توافق برسد در حالی كه تهران معتقد است رسیدن به این توافق نیازمند تعدیل و اصلاحات گسترده ای در بسته پیشنهادی آنها است.

ایرنا در تحلیل خود از مذاکرات صورت گرفته در روز نخست  آورده است:« با توجه به اینكه آمریكا از سویی به دنبال اعمال تحریم های یكجانبه خود و از سوی دیگر خواستار به توافق رسیدن سریع درباره ادامه مذاكرات است، نشانه آن است كه علاقه مند نیست در بغداد توافقی صورت بگیرد؛ زیرا كه این توافق را به مثابه وزن دادن به دولت ‘نوری المالكی’ نخست وزیر عراق می داند.»

در همین حال، تهران امیدوار است طرف مقابل آمادگی خود را برای ادامه مذاكرات از دست ندهد.

به گزارش  ایرنا، هم اكنون’هلگا اشمیت’ معاون ‘كاترین اشتون’ مسوول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا پس از دیدار با ‘علی باقری’ معاون سیاست خارجی و امنیت بین الملل دبیر شورای عالی امنیت ملی در حال گفت و گو با نمایندگان 1+5 است تا دیدگاه های باقری را در رابطه با بسته پیشنهادی 1+5 به آنها منتقل كند.

به نظر می رسد كه دو طرف باید به مشتركات كافی برای برگزاری یك دور دیگر از گفت وگوها برسند.

مطالب مرتبط

سالانه ۸ برابر گنجایش سد کرج از آب‌های زیرزمینی برداشت می‌شود

یک فعال محیط‌زیستی می‌گوید: «تغییر اقلیم نقش کمی در تخریب تالاب‌ها دارد، اما مسئولان هروقت‌ که می‌خواهند پاسخی در خصوص نابه‌سامانی وضعیت تالاب‌ها بدهند، به دستاویز تغییرات اقلیمی چنگ می‌زنند و می‌گویند بارندگی‌ها کم شده، هوا گرم شده، تبخیر افزایش پیدا کرده است

مذاکره زیر سایه تهدید

اگر ایالات متحده واقعاً به دنبال پیشرفتی دیپلماتیک باشد، باید رویکردی واقع‌بینانه در پیش گیرد؛ تمرکز بر راستی‌آزمایی هسته‌ای و صرف‌نظر از مطالبات فراتر از این موضوع می‌تواند گامی مثبت باشد

ایران سال‌ها است که با کمبود پرستار دست و پنجه نرم می‌کند

در همین زمینه در دی‌ماه ۱۴۰۲ رئیس کل سازمان نظام پرستاری در ایران اعلام کرد که «بالغ بر ده هزار نفر از ناب‌ترین پرستاران» ایران مهاجرت کرده‌اند

مطالب پربازدید

مقاله