گفتاری در باره فاجعه ملی کشتار 67

برنامه ویژه فاجعه ملی
بیست و چهارمین سالگرد کشتار زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷

چندین هزار زندانی سیاسی در تابستان ۱۳۶۷ به جوخه های اعدام سپرده شدند؛ بی هیچ جرمی جز باورهای متفاوت با آنچه مطلوب جمهوری اسلامی بود. در این برنامه ویژه رضا علیجانی از ماه‌های پیش از فاجعه می‌گوید، تا باز نماید که کشتار از مدت‌ها پیش تدارک شده بود. و انواع برخورد با این فاجعه را توضیح می دهد.
در بخش دوم جهانگیر اسماعیل پور به ترسیم سیمای انسانی قربانیان، با قوت و ضعفهاشان، کمر همت می بندد و در بخش سوم علی پورنقوی ناقد دو برخورد با جنایت است: برخوردی که “می‌بخشد ولی فراموش نمی‌کند” و برخوردی که “نه می بخشد و نه فراموش می کند”.
این برنامه توسط شبکه تصویری – صوتی رسانه تهیه شده است.

مطالب مرتبط

برای پاسخ به سوال اول در مورد این­که جامعه‌شناسی تشیع چه جایگاهی در آموزش عالی دارد لازم است به یک تعریف اجمالی از این مفهوم اشاره کنم. «شیعه‌شناسی شاخه‌ای از مطالعات اجتماعی است که مجموعه‌ای از مباحث جمعیت‌شناسانه، جامعه‌شناسانه، مردم‌شناسانه، مطالعات فرهنگی و اجتماعی را پوشش می‌­دهد که اندیشه‌های واقعی و موجود شیعیان را مطالعه می‌­‌کند.

:منازعه جمهوری اسلامی و غرب درآخرین گام به منازعه هسته ای رسیده است. ‫ادامه این راه پر تنش به کجا خواهد رسید؟بخش ویژه جدید سایت ملی - مذهبی مجموعه مقالاتی در این باره از دید صاحب نظران مختلف است.

:... راه حلی که هم به مطالبات آسیب دیدگان جنایت پاسخ دهد و هم معطوف به مصالح ملی، از چرخه تازه خشونت جلوگیری کند،کدام است؟ بخش ویژه جدید سایت ملی - مذهبی از این منظر، به این فاجعه پرداخته است.

مطالب پربازدید

مقاله