اتهام عجیب از سوی وزارت اطلاعات

نرگس محمدی به همکاری با داعش متهم شده است!

خانواده نرگس محمدی می‌گویند وزارت اطلاعات با طرح اتهام‌های جدید، خواستار اشد مجازات برای این فعال حقوق بشر شده است.

به گزارش رادیو فردا، حمیدرضا محمدی برادر نرگس محمدی به «مرکز حامیان حقوق بشر» گفته است که جلسه دادگاه روز دوشنبه که قرار بود به ریاست قاضی صلواتی برگزار شود، بدون هیچ توضیحی برگزار نشده است.

بنابراین گزارش خانم محمدی با اتهاماتی جدید از جمله اتهام همکاری با گروه «خلافت اسلامی» یا داعش نیز روبه‌رو شده است.

خانواده نرگس محمدی می‌گویند احتمالا دلیل چنین اتهامی مخالفت خانم محمدی با اعدام چند سنی‌مذهب و درخواست رعایت انصاف و عدالت در دادرسی آنها از سوی مقامهای‌ قضایی بوده است.

پیش از این از «اجتماع و تبانی عليه امنيت ملی»، «تبليغ عليه نظام» و راه‌اندازی کارزار «لغو گام به گام مجازات اعدام» به عنوان اتهام‌های نرگس محمدی اعلام شده بود.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است