وزارت امور خارجه، شیخ‌نشین جنوبی را تهدید کرد:

ادعاهای نسنجیده باعث قطع ارتباط با امارات می‌شود

رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به طرح تعدادی از نمایندگان مجلس در مورد بازنگری در روابط با امارات گفت اگر چه اولویت دولت توسعه روابط با دیگر کشورهاست، اما برخیادعاهای نسنجیدهممکن است باعث شود که مجلس ایران تصمیماتی را اتخاذ کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رامین مهمان پرست، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی روزسه شنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در جریان کنفرانس خبری هفتگی‌اش درباره رابطه این کشور با امارات گفت که پیشنهاداتی مبنی بر کاهش روابط سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی از جمله اعزام توریست به امارات از سوی برخی از نمایندگان مجلس مطرح شده است.

آقای مهمان پرست با تاکید بر این که روابط با همسایگان جزء اولویت‌های سیاست خارجی ایران است، افزود: “اما اگر در برخی اظهارات ادعاها و مطالبی به صورت نسنجیده مطرح شود، توصیه جدی می کنیم که خودداری کنند چون نمایندگان مجلس ایران به عنوان نمایندگان مردم ممکن است براثر ادامه برخی گستاخی ها تصمیماتی را در رابطه با همکاری با برخی کشورها داشته باشند.”

سخنگوی وزارت امور خارجه در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به ورود جنگنده های آمریکایی اف۲۲ به پایگاهی در امارات گفت که کشورهای منطقه باید برای تامین امنیت به همکاری های جمعی و بومی روی بیاورند و توسل به کشورهای خارجی و تجهیزات آنها نه تنها تامین کننده امنیت نیست، بلکه منطقه را به خطر می اندازد.

رسانه های آمریکایی هفته گذشته اعلام کردند که نیروی هوایی آمریکا چندین فروند جنگنده اف۲۲ را که در زمره پیشرفته ترین جنگنده ها بشمار می رود در پایگاهی در حدود ۲۰۰ مایلی ایران مستقر کردند.

گفته شده که جنگنده های اف۲۲ تاکنون در عملیات جنگی مورد استفاده قرار نگرفته اند. این هواپیماهای رادار گریز برای نبردهای هوایی طراحی شده اند، اما درصورت لزوم می توانند در حملات هوا به زمین هم مورد استفاده قرار بگیرند.

این جنگنده ها در حالی در امارات مستقر شده اند که اختلاف ایران و امارات بر سر جزایر سه گانه ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک در پی سفر محمود احمدی نژاد به جزیره ابوموسی و فراخوانی سفیر امارات از تهران بالا گرفته است.

روابط امارات متحده عربی و ایران طی سال‌های اخیر به دلیل اختلاف بر سر مالکیت این سه جزیره تنش آمیز بوده است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله