رهبر گروه انصارالله:

یمن در معرض خطر آشوبی شبیه لیبی قرار دارد

رهبر گروه  انصارالله در یمن روز یکشنبه بر تعقیب عاملان حملات انتحاری تاکید کرد و در عین هشدا ر داد که این کشور در معرض خطر فرو رفتن در آشوبی شبیه لیبی قرار دارد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز ، عبدالمالک الحوثی در یک نطق زنده تلویزیونی گفت : تصمیم وی برای بسیج رزمندگانش در بحبوحه تشدید خشونت ها طی روزهای اخیر با هدف مبارزه با داعش که مسئولیت بمب گذاری های انتحاری روز جمعه در صنعا پایتخت یمن را پذیرفته ، صورت گرفته است.

در جریان بمب گذاری های انتحاری گروه تروریستی داعش در صنعا بیش از 130 نفر کشته شدند.

وی همچنین ضمن انتقاد از شورای امنیت سازمان ملل گفت : این شورا تحت رهبری کشورهایی قرار دارد که علیه دیگران توطئه چینی می کنند.

حوثی گفت : دشمنانش مشوق خشونت های جاری بوده و از مذاکره برای انجام اصلاحات سیاسی به منظور خرید وقت بهره برداری کرده اند چیزی که به گفته وی در نهایت به یک گذار سیاسی به سبک لیبی در یمن منجر خواهد شد و این امر اکنون بیش از هرزمان دیگری واضح و آشکار شده است.

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله