اعتراض جبهه ملی به انتقال مجدد دکتر رشیدی به زندان

جبهه ملی ایران با صدور اطلاعیه ای  به زندانی کردن مجدد دکتر علی رشیدی از اعضای جبهه ملی ایران اعتراض کرد. 

در این اطلاعیه که نسخه ای از آن به دست سایت ملی-مذهبی رسیده آمده است:” دستگاه اطلاعات وامنیت کشور آقای دکتررشیدی را که مقاله اش حاکی از لزوم تامین امنیت مالی کشور از دستبرد دزدان مقتدر بود به دوسال زندان محکوم کرد وبه بند انداخت. ولی پس از چند ماه که متوجه ناموجه بودن این بازداشت شد او را آزاد نمود. تا اینکه اخیرا بدون آن که هیچ دلیلی برای زندانی کردن مجدد آقای دکتر رشیدی وجود داشته باشد ایشان را بازهم روانه زندان کرده است .”

متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:

به نام خداوند جان وخرد

هم میهنان گرامی:

از دوسال پیش که دزدی کلان سه هزارمیلیاردی به وسیله تنی چند از قدرتمندان حکومت جمهوری اسلامی از سوی رسانه ها فاش گردید، آقای دکترعلی رشیدی اقتصاددان مبرز مقاله ای درانتقاد ازین دزدی حیرت انگیز و تاسف بار نوشت وانتشار آن در هیئت رهبری جبهه ملی ایران که آقای دکتررشیدی یکی از اعضای آن بود مورد تصویب قرار گرفت .

انتشار این مقاله که ذکر واقعیتی ننگبار به شمار می رفت، هشداری به اولیای امور بود که برای پیش گیری از وقوع این گونه دزدی ها با ارقام نجومی با شدت وبر طبق موازین قانونی اقدام نمایند.

متاسفانه به جای استقبال از آن، دستگاه اطلاعات وامنیت کشور آقای دکتررشیدی را که مقاله اش حاکی از لزوم تامین امنیت مالی کشور از دستبرد دزدان مقتدر بود به دوسال زندان محکوم کرد وبه بند انداخت. ولی پس از چند ماه که متوجه ناموجه بودن این بازداشت شد او را آزاد نمود. تا اینکه اخیرا بدون آن که هیچ دلیلی برای زندانی کردن مجدد آقای دکتر رشیدی وجود داشته باشد ایشان را بازهم روانه زندان کرده است .

جبهه ملی ایران با انتقاد واعتراض شدید از زندانی کردن دوباره دکتررشیدی، متذکر می شود که همین اقدام ناموجه مایه جری شدن متجاوزان به بیت المال می گردد ونتیجه اش تشویق غارت گری هاست.

دکتررشیدی اقتصاددان مسلمی است که این سرزمین می تواند از نظریات او برای ترمیم اقتصاد خراب مملکت استفاده کند. زندانی کردن وی حکایت از عدم درایت سیاسی وظلم به یکی از افراد کاردان کشوراست.

 تهران – ۲۱ شهریورماه ۱۳۹۳

جــبــهه مــلی ایــــران

مطالب مرتبط

فاجعه انسانی در زندان تهران بزرگ

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرده است که تاکنون «مطابق آمار رسمی ارائه شده» ۷۱ نفر از کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین و همسایه‌ها در حمله اسرائیل به زندان اوین کشته شده‌اند

موج‌های بی‌قاعده‌ی اخراج مهاجران افغان

امروز نیز در سایه موج‌های بی‌قاعده‌ی اخراج مهاجران افغان، همان الگوی آشنای تاریخ در حال تکرار است: حذفِ بی‌پناه‌ترین‌ها به نام امنیت یا نظم، با همراهی رسانه‌ای و سکوت جامعه. اما حذف هر «دیگری» به دست ساختار قدرت، فقط آغاز یک روند است؛ روندی که دیر یا زود، دایره‌اش گسترش می‌یابد و به بدنه‌ی جامعه بازمی‌گردد. اگر جامعه در برابر بی‌قانونی علیه مهاجران ساکت بماند، فردا ممکن است همان سازوکار خشونت، گریبان شهروندان‌اش را نیز بگیرد. سرنوشت خاموشان، همیشه شبیه‌ هم است.

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

مطالب پربازدید

مقاله