ظریف:

متاسفانه اخیرا زیاد به اظهارات آمریکائی ها پرداخته می شود

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: اظهارات آمریکایی ها علیه ایران هیچ تازگی ندارد و آمریکا همیشه از این حرف های بی مورد زده است.

به گزارش مهر،محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با بخش خبری 21 در پاسخ به سوالی درباره مواضع ایران درباره سخنان توهین آمیز آمریکایی ها علیه کشورمان افزود: اینگونه موضع گیری های آمریکایی ها جدید نیست و در طول سی سال گذشته آمریکایی ها همواره این اظهارات بی مورد را زده اند.

وی گفت: مردم و مسئولان ایران همیشه نشان داده اند که این اظهارات برای آنها جایگاهی ندارد و ما حاضر نیستیم این گونه حرف ها را بپذیریم.

وزیر امور خارجه با اشاره به گفته رئیس مجلس شورای اسلامی که نباید بیش از حد لازم به این حرف ها توجه شود، افزود: این اظهارات هیچ تازگی ندارد و آمریکا همیشه از این حرف های بی مورد زده است.

ظریف ادامه داد: متاسفانه دیده شده است که اخیرا مقداری بی مورد و زیاد از حد به این حرفها توجه می شود که پیشنهاد می کنم در همان حدی که در حد این حرف های بی محتوا و بی معنی هست به آن پرداخته شود.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله