بر اثر ریزش سنگین برف و بارش شدید باران رخ داد

5 کشته و 4 زخمی در استان کرمان

بر اثر ریزش سنگین برف و بارش شدید باران چند روز گذشته در استان کرمان پنج نفر جان باختند و چهار نفر دیگر مفقود شدند.

معاون امور عمرانی استانداری کرمان شامگاه چهارشنبه در تشریح آخرین گزارش از وضعیت ریزش برف سنگین و باران شدید در این استان به ایرنا گفت: با وجود هشدارهای متعدد در چند روز اخیر که استان کرمان شاهد برف و باران بود پنج نفر جان خود را از دست دادند.

ˈمحمدجواد کامیابˈ افزود: دو نفر از جانبختگان در اثر تصادف، یک نفر به دلیل سُر خوردن، یک نفر در اثر سرمازدگی و یک نفر نیز در اثر استشمام گاز سمی منوکسید کربن جان خود را از دست دادند.

وی اظهار کرد: شورای مدیریت بحران استان کرمان بر اساس دستور استاندار در اسرع وقت تشکیل و تمهیدات لازم برای را ایمنی مسافران، سوخت رسانی و پاک سازی معابر شهری و راههای ارتباطی از برف و یخ انجام شد.

او افزود: شورای مدیریت بحران با تصمیم به موقع در ارتباط با تعطیلی مدارس و ادارات نیز از بسیاری از تصادفات احتمالی و حوادث جلوگیری کرد.

معاون استاندار کرمان ادامه داد: امروز نیز کار ادارات با تاخیر دو ساعته آغاز شد و با تدابیر اندیشیده شده ریزش برف طی چند روز گذشته در کرمان با کمترین تلفات و حوادث همراه بود.

وی ضمن ابراز امیدواری از اینکه فردا پنجشنبه با مشکل خاصی در استان کرمان روبرو نخواهیم بود گفت: کاهش دما فردا موجب یخبندان در برخی از نقاط این استان خواهد شد.

معاون عمرانی استانداری کرمان از مردم خواست از مسافرتهای غیرضروری به بیرون و داخل شهری پرهیز و در صورت نیاز، احتیاط کنند.

کامیاب با اشاره به ریزش برف در 48 ساعت گذشته در مناطق مختلف کرمان افزود: 75 گروه راهداری در شمال و جنوب استان کار بازگشایی مسیرهای اصلی را بر عهده دارند.

وی اظهار کرد: شب گذشته نیز از حرکت وسایل نقلیه از ساعت 10 شب تا هشت صبح امروز در محورهای کرمان – راور گدار خراسانی، سیرجان – شهربابک – جوزم، کرمان – سیرجان خانه سرخ، بافت – رابر محور اسکر، کرمان – بافت کفنوئیه، بردسیر – بافت سنگ صیاد، ده بکری – جیرفت و کرمان – شهداد تونل سیرچ به دلیل اطمینان و احتیاط جلوگیری شد.

وی ادامه داد: بعد از نمکپاشی در محورهای برفگیر مناطق مختلف کرمان توسط نیروهای راهداری هم اکنون ارتباط در تمام راههای استان برقرار است.

او گفت: 35 گروه امداد و نجات شامل 303 امدادگر، 107 نفر پرسنل هلال احمر، 58 آمبولانس، 15 خودرو نجات و 19 خودرو سبک در محورهای مختلف کار امدادرسانی را انجام دادند.

کامیاب بیان کرد: دو هزار و 176 قوطی کنسرو، 174 بسته خرما، هزار و 156 بسته نان و هزار و 100 تخته پتو نیز طی چند روز گذشته بین افراد در راه مانده در جاده های برفگیر استان کرمان توزیع شد.

وی با اشاره به گستردگی کرمان و وجود بیش از 11 هزار کیلومتر جاده های اصلی، فرعی و روستایی در این استان ادامه داد: تمام جاده های اصلی با تلاش ماموران راهداری باز است و عبور و مرور در آنها جریان دارد.

او گفت: معابر مناطق روستایی و راههای فرعی نیز همچنان توسط ماموران راهداری در حال پاکسازی از برف است.

سرپرست فرمانداری جیرفت نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از مفقود شدن چهار نفر از اهالی روستای گمین از توابع جبالبارز در اثر ریزش برف سنگین خبر داد.

ˈ احمد امینی روشˈ افزود: صبح امروز با اطلاع از مفقود شدن این افراد گروههای امدادی و جستجو به منطقه مورد نظر اعزام شدند اما تاکنون نتیجه ای حاصل نشده است.

وی اظهار کرد: با توجه به شرایط جغرافیایی منطقه، برای جستجو و پیدا کردن این افراد نیاز به بالگرد است که موضوع از طریق ستاد بحران استان در حال پیگیری و انجام می باشد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله